Showbiz

Violeta Bănică, în centrul unei dispute, pe Instagram. Andreea Marin a sărit în apărarea sa: „Am avut mereu bun simț...”

schedule 04 aug. 2023, 11:59

Violeta, fiica Andreei Marin, a fost în centrul unei dispute pe pagina de Instagram a prezentatoarei tv. Andreea Marin a sărit imediat în apărarea fiicei sale.

Fiica Andreei Marin, Violeta, a devenit subiect de dispută în mediul online după ce vedeta a mărturisit cu mândrie că aceasta a obținut o bursă la prestigiosul program de leadership, Global Youth Leadership Summit, din Statele Unite ale Americii. Cu toate că vestea ar fi trebuit să fie primită cu bucurie și apreciere, unii internauți au început să lanseze acuzații la adresa Andreei Marin, susținând că succesul fiicei sale se datorează doar influenței și banilor pe care îi are vedeta.

„Succes pe mai departe! Dar de ce tot timpul ajung copiii vedetelor pe o scară mai înaltă? Oare ceilalți copii nu și-ar fi dorit un succes la fel de mare? Doar Violeta are potențial? Ca întotdeauna, cine are bani și pile, copiii studiază și experimentează mai altfel decât ceilalți. Succes vedetelor!”, a fost unul dintre comentariile pe care le-a primit Andreea Marin.

Andreea Marin nu a rămas tăcută în fața acuzațiilor și a dat imediat o replică celor care au criticat reușita fiicei sale. Vedeta a subliniat că nu a acționat niciodată ca o vedetă și că tot ce a obținut în viață a fost în urma muncii sale asidue și a valorilor pe care le-a cultivat. De asemenea, ea a subliniat că aceleași valori le-a transmis și fiicei ei, care a avut de înfruntat propriile provocări și a obținut succesele sale prin propriile merite.

„Greșit. Niciodată nu am acționat ca o vedetă, ci am avut mereu bun simț și nu îmi cresc altfel nici copilul, iar tot ce trăim e obținut pe meritul nostru, cu multă muncă în spate”, a fost răspunsul oferit de Andreea Marin.

Andreea Marin, mândră de fiica sa

Andreea Marin este tare mândră de fiica ei, Violeta, în vârtă de 16 ani. Vedeta tv a scris pe Instagram depre cea mai recentă reușită a Violetei.

Citește continuarea pe Kudika.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 18 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

25 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9754 RON
0.00090
USD
USD: 4.6739 RON
0.00790
GBP
GBP: 5.8294 RON
-0.00100
HUF
HUF: 1.2669 RON
-0.00780
BGN
BGN: 2.5439 RON
0.00050
CHF
CHF: 5.1301 RON
-0.00120
Convertor valutar

Rezultat: ---