Showbiz

Florăria mamei Andreei Tonciu a ars în totalitate: „Cred că incendiul a fost provocat intenționat”

schedule 12 mar. 2023, 09:18

Florăria mamei Andreei Tonciu a ars în totalitate: „Cred că incendiul a fost provocat intenționat”
Sursa foto: YouTube La Maruta

Florăria mamei Andreei Tonciu a ars în totalitate, iar fiica ei a făcut primele declarații în acest, spunând clar că după părerea sa, focul a pus intenționat la blocul de lângă, unde s-a extins și acolo. Bruneta nu a avut nicio putere de data aceasta, dar i-a fost alături femeii care a adus-o pe lume în aceste clipe dificile.

Andreea Tonciu, despre incendiul de la florăria mamei sale

Momente de panică pentru mama Andreei Tonciu, după ce blocul de lângă florăria ei a luat foc, în doar câteva clipe. Primul lucru pe care l-a făcut a fost să își sune fiica, iar vedeta nu a stat prea mult pe gânduri și a mers pentru a-i fi alături celei care i-a dat viață, mai ales că la telefon părea foarte speriată. Având în vedere că totul a ars foarte repede și că pagubele sunt unele foarte mari, nu a putut face mare lucru, dar este de părere că incendiul acela devastator a fost provocat intenționat de către cineva.

Bruneta crede și că nu ar fi avut cum să stea lucrurile într-un alt mod, mai ales că pagubele sunt unele extrem de mari din ce a putut remarca ea, primele trei etaje ale blocului respectiv fiind distruse în totalitate. Cel mai important este că nimeni nu a fost rănit și că mama ei, din acest punct de vedere, este în regulă.

“Blocul de lângă floraria mamei a luat foc. S-a întâmplat în câteva clipe. Câțiva boschetari au dat foc unui bloc de lângă florărie. M-a sunat mama disperată, s-a speriat foarte tare. Cred că incendiul a fost provocat intenționat, nu ar fi avut cum să ia foc altfel(n.r. blocul). A fost un incendiu de proporții. Primele trei etaje ale blocului au fost devastate. Pagubele sunt mari, a declarat Andreea Tonciu, pentru fanatik.ro.

Andreea Tonciu a stat alături de mama ei, la florărie, apoi s-a asigurat că femeia ajunge cu bine acasă, deaorece se speriase extrem de tare, când a văzut că toată munca ei este distrusă în doar câteva minute. I se pare de necrezut faptul că toate aceste lucruri s-au întâmplat în centrul Capitalei.

„Am avut foarte multă treabă la mama la magazin pentru că a izbucnit un mare incendiu și a trebuit să stau acolo, să o duc acasă, s-a speriat săraca foarte tare, a făcut atac de panică. Imediat m-am dus la ea. Voi vă dați seama, în centrul Capitalei să existe așa ceva. Eu sunt uimită, nu știu ce o să se întâmple. Nu știu dacă a fost intenționat, băniesc că la cât de nebuni erau, cred că din greșeală”, a mai zis bruneta, la Antena Stars.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 8 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

27 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---