Showbiz

Concurenții de la America Express, în lacrimi. Ce surpriză le-a făcut Irina Fodor și cine a câștigat amuleta

schedule 15 mar. 2023, 08:47

Concurenții de la America Express, în lacrimi. Ce surpriză le-a făcut Irina Fodor și cine a câștigat amuleta
Sursa foto: YouTube America Express

Irina Fodor a venit cu noi vești pentru concurenții emisiunii America Express, iar surpriza pe care le-a făcut-o echipelor rămase în concurs și de care s-au putut bucura noaptea la cazare i-a făcut pe toți să verse lacrimi amare. Deși dorul de casă era unul foarte mare pentru fiecare dintre ei, au simțit că primesc putere și au dat tot ceea ce au avut ei mai buni în următorul joc, doar unii dintre ei fiind câștigători.

Concurenții de la America Express au vărsat lacrimi amare

Au mai rămas doar câteva zile până la marea finală a emisiunii America Express, când fanii concursului de la Antena 1 vor afla care sunt câștigătorii acestui sezon. Având în vedere că mai este atât de puțin timp, tensiunile sunt și ele din ce în ce mai mari, iar probele din ce în ce mai grele pentru concurenți, deși nu este vorba, în mod special, despre un efort fizic pe care aceștia aceștia sunt nevoiți să îl depună, ci despre unul psihic care, adesea, este mult mai greu.

Ei bine, în cadrul ediției de seara trecută, înainte de a merge la cazare, concurenții au primit din partea Irinei Fodor o cutie cu jocul Domino pe care l-au învățat de la cei care i-au găzduit și pe care l-au jucat mai apoi pentru amuleta de 1000 de euro și pentru aurul care va reprezenta un avantaj enorm pe ultima sută de metri. Înainte de joc, în seara respectivă, cei din producție le-au dat concurenților niște scrisori emoționante venite din partea celor dragi, motiv pentru care au început să plângă, dar și-au și dorit să dea tot ceea ce au mai bun.

”Doamne, ce m-a lovit! Nu mă așteptam! Trebuie neapărat să recuperăm timpul acesta, mi-e atât de dor de ei, mi-e atât de dor...”, a zis Nelu Cortea, la Antena 1.

Nelu Cortea și Cătălin Bordea au început să plângă încă dinainte de a citi ceea ce se afla în scrisorile respective, în clipa în care au văzut de la cine sunt, reușind să îi emoționeze și pe cei din fața micilor ecrane.

”Mamă, ce frumos mi-a scris. Mulțumesc, iubire. Și da, mi-a enumerat lucruri pe care eu le-am ratat. Scrisoarea asta ne aduce un pic mai aproape de casă și mai aproape de unde trebuie noi să fim.”, a zis și Jean Gavril.

Jocul pentru amuletă ar fi trebuit să fie între Andreea Bălan și Andreea Antonescu, Cătălin Borde și Nelu Cortea, dar și Dinu și Jean Gavril. Cântărețele au renunțat înainte de a începe jocul, iar frații au fost cei care au câștigat dorados și amuleta.

”Am luat 1.000 de euro (...) Am luat dorados, care o să facă o diferență și nu l-am luat oricum, ci am luat direct zeul care valorează zece sori. Stați liniștiți, nu avem foarte multe dorados din astea, s-ar putea să nu facă diferența. Sperăm să facă diferența, noi am fost cei mai amărâți la dorados.”, a declarat Jean Gavril.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00010
USD
USD: 4.6687 RON
-0.00620
GBP
GBP: 5.8125 RON
0.00330
HUF
HUF: 1.261 RON
0.00270
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00010
CHF
CHF: 5.1404 RON
-0.01130
Convertor valutar

Rezultat: ---