Showbiz

Cătălin și Romică Țociu, eliminați de la America Express chiar înainte de marea finală: „Le mulțumesc frumos pentru cuvintele frumoase”

schedule 21 dec. 2023, 09:13

Cătălin și Romică Țociu au fost eliminați de la America Express, chiar înainte de marea finală. Ce le-au transmis ceilalți concurenți, când au văzut că soarele era roșu!

Cătălin și Romică Țociu, eliminați de la America Express

A mai rămas foarte puțin timp până la marea finală a emisiunii America Express, pe care doar trei dintre echipele care au acceptat să participe la acest concurs vor avea norocul să o joace. Aris și Alexia Eram au fost cei mai buni dintre ei și au reușit să obțină biletul de aur, în timp ce toți ceilalți au intrat în cursa pentru ultima șansă. Giulia și Vlad Huidu, Cătălin și Romică Țociu, dar și Laura Giurcanu și Sânziana Negru au luptat, în cea mai recentă ediție a competiției, pentru locul lor.

Din nefericire pentru ei și pentru cei care i-au susținut încă de la început, cei care au ajuns ultimii la Irina Fodor au fost Cătălin și Romică Țociu. Soarele a fost roșu, ceea ce înseamnă că ei au părăsit competiția chiar înainte de marea finală a emisiunii, dar culoarea nu a fost o surpriză pentru nimeni, pentru că era normal ca doar trei echipe să intre în marea finală.

Concurenții au început să plângă când au auzit că Romică și Cătălin vor pleca și au avut numai cuvinte frumoase de zis la adresa lor, bucuroși fiind că i-au cunoscut.

”Nu mă așteptam vreodată și sincer chiar mă emoționez. Nu mă așteptam să-mi placă de Romică și de Cătălin. Când am plecat de acasă, eu și Sânziana am zis că sunt cea mai slabă echipă, spre rușinea noastră, nu mă așteptam ca Romică să fie atât de mișto, plin de viață și amuzant și conectat și cool, competitiv și bun la toate, iar Cătălin, pe care l-am descoperit aici, e un om atât de bun. Mi se pare că sunt o familie atât de frumoasă, iar scrisorile lor de azi m-au emoționat până la lacrimi. Sunt o familie superbă. Sunt un exemplu de tată și fiu și mă face doar să-mi fie dor de casă, de tata și de familia mea. Să-i văd că se înțeleg și se iubesc. Sunt atât de mișto și haioși împreună. Chiar e o onoare și sper să rămânem prieteni”, a declarat Laura Giurcanu.
”Romică și Cătălin au fost, în această competiție, liantul dintre toate echipele. Cătălin e un suflet extraordinar, un băiat pe care vreau să-l am ca prieten”, au zis Giulia și Vlad Huidu.

Cei doi au fost de-a dreptul surprinși de toate cuvintele frumoase pe care le-au primit din partea celorlalți concurenți, iar pentru ei experiența America Express a fost una unică și frumoasă, care le-a pus la încercare limitele în toate modurile posibile.

”Nici nu mă așteptam la toate cuvintele frumoase. Au vorbit așa de frumos. Le mulțumesc frumos pentru cuvintele frumoase și le mai mulțumesc pentru un alt lucru, că știu că fie prieteni, că știu să fiu gașcă, că știu să joace frumos. Pentru noi, tot ce s-a întâmplat în America Express a fost la superlativ. Nu am crezut o clipă că am să pot să-mi întrec toate fricile la care nici nu mă gândeam. Dacă cineva mi-ar fi spus că eu fac traseul ăla la pompieri, îl băteam(...) Noi ne urăm succes și cel mai bun să câștige”, au afirmat Romică și Cătălin Țociu, după eliminare.



SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---