Showbiz

Romică Țociu, recunoscător pentru experiența America Express. Mesaj emoționant despre fiul lui: „Mi-au dispărut toate durerile de pe pământ”

schedule 08 nov. 2023, 10:16

Romică Țociu, recunoscător pentru experiența America Express. Mesaj emoționant despre fiul lui: „Mi-au dispărut toate durerile de pe pământ”
Sursa foto: YouTube America Express

Romică Țociu este recunoscător pentru experiența America Express și a transmis un mesaj direct în cadrul competiției despre lucrul acesta, având numai cuvinte frumoase la adresa fiului său, Cătălin.

Romică Țociu, recunoscător pentru experiența America Express

America Express nu este doar un concurs, ci și o experiență unică, o lecție de viață, fiind vorba și despre momente pe care echipele care aleg să participe nu au ocazia de a le mai trăi într-un alt context. Una dintre echipele care a reușit să demonstreze că este puternică și că ia lucrurile în serios este cea formată din Cătălin și Romică Țociu.

Seara trecută a fost una foarte bună pentru ei, deoarece au reușit să câștige amuleta de 1000 de euro, avantajul de a pleca primii în jocul pentru cea de-a doua imunitate, dar și ocazia de a alege ordinea în care celelalte echipe au plecat în cursă. Lucrurile acestea l-au emoționat foarte tare pe Romică Țociu, care a făcut niște dezvăluiri de-a dreptul emoționante.

Acesta este profund recunoscător pentru toate momentele trăite și a spus că America Express este cea mai tare experiență pe care o poate trăi un om într-o viață și nu a crezut vreodată că la vârsta sa va avea puterea de a duce la capăt niște priobe care, la prima vedere, păreau a fi unele imposibile.

„Mi-am adus aminte că am mai pierdut o imunitate la cinci minute, pentru că am avut cinci minute penalizare pentru fiecare obiect pe care nu îl aveam. America Express este cea mai tare experiență pe care o poate trăi un om într-o viață. O asemenea experiență cred că există pentru 60-70% din oamenii de pe globul pământesc, care nici măcar în două vieți nu trăiesc o asemenea experiență (...) N-am crezut niciodată că la vârsta mea o să mai am puterea să faci lucruri aproape de imposibil. Extraordinar (n.r. cum se descurcă Cătălin). Îl iubesc. Nu am văzut niciodată să își dorească atât de mult să intrăm într-o cursă contracronometru, unde să nu mai știm unde e ficatul, unde e inima”, a declarat Romică Țociu, la America Express.



Mai mult de atât, este mândru și de fiul lui pe care nu l-a văzut niciodată dornic de câștig, cum s-a întâmplat în cadrul emisiunii. De asemenea, este fericit că nepoții lui au un tată atât de puternic și de iubitor.

„Mi-au dispărut toate durerile de pe pământ. Sunt foarte mândru de Cătălin. Nu m-am gândit niciodată că poate fi atât de puternic și sunt liniștit de acum încolo că cei doi nepoți ai mei au un tată atât de puternic și iubitor, lucru care nu te face să te gândești decât că ai reușit să îți învingi toate temerile, că provocările prin care ai trecut nu te-ai fi gândit vreodată că poți trece sunt duse la bun sfârșit”, a mai zis concurentul.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 9 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

28 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00090
USD
USD: 4.6156 RON
-0.00220
GBP
GBP: 5.7819 RON
0.00130
HUF
HUF: 1.2855 RON
-0.00310
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00040
CHF
CHF: 5.0892 RON
0.00170
Convertor valutar

Rezultat: ---