Showbiz

Romică Țociu, ironic la adresa Liviei și a lui Spike. Ce a afirmat despre ei: ”Vreau să spun doar atât...”

schedule 22 ian. 2024, 11:39

Romică Țociu, ironic la adresa Liviei și a lui Spike. Ce a afirmat despre ei: ”Vreau să spun doar atât...”
Sursa foto: YouTube La Tocii

În cadrul podcast-ului pe care Romică Țociu și fiul lui îl moderează pe YouTube, actorul a făcut câteva afirmații despre Spike și Livia. Iată ce i-a zis lui Bordea!

Romică Țociu, ironic la adresa Liviei și a lui Spike

În urma participării lor la America Express, Romică Țociu și fiul său, Cătălin, au decis să își facă un podcast. Din fericire și spre surprinderea lor, au avut un real succes încă de la primul episod și au continuat să invite fie colegi din cadrul competiției, fie prieteni.

Recent, foștii concurenți de la America Express i-au avut ca invitați în cadrul podcast-ului lor pe Nelu Cortea și Cătălin Bordea. Cei doi au vorbit despre mai multe aspecte din viața lor, inclusiv despre experiența de la America Express, de care s-au bucurat din plin și care le-a adus mai multe schimbări în viață.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că problemele în căsnicia pe care Bordea o avea cu Livia au început să apară, încă de pe atunci, dar au sperat că distanța îi va apropia, ceea ce în mod evident nu s-a întâmplat. Livia formează acum un cuplu cu Spike, unul dintre foștii lui cei mai buni prieteni, iar Romică Țociu nu s-a putut abține să nu facă o serie de comentarii pe marginea acestui subiect. El i-a spus lui Bordea un proverb la care ține mult și anume: „Prietenul la nevoie se cunoaște”.

Comediantul a râs în hohote și a dezvăluit că se gândește chiar să își facă un tatuaj cu sintagma respectivă, pentru că i-a plăcut foarte tare.

 „Vreau să spun doar atât, proverbul ăla: prietenul la nevastă se cunoaște. Nu îl știai?”, a zis Romică Țociu.
„Nu îl știam” a fost răspunsul lui Cătălin Bordea.
„Nu îl știați? Am dat-o eu, o știu. E de actualitate.”, a mai afirmat actorul.
„Eu cred că îmi fac tricou cu asta. Prietenul la nevastă se cunoaște. Da, îmi fac tricou cu asta. Este cea mai tare. Doamne, tatuaj”, a fost discuția celor doi.”, a zis, la final, Bordea.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9758 RON
0.00070
USD
USD: 4.6438 RON
-0.00650
GBP
GBP: 5.82 RON
-0.01820
HUF
HUF: 1.269 RON
-0.00280
BGN
BGN: 2.5441 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.0948 RON
-0.01160
Convertor valutar

Rezultat: ---