Showbiz

Cătălin Bordea, mesaj pentru Livia și Spike: „Vorbesc foarte serios”

schedule 10 ian. 2024, 14:12

Cătălin Bordea, mesaj pentru Livia și Spike: „Vorbesc foarte serios”
Sursa foto: Instagram Catalin Bordea

Cătălin Bordea a avut un mesaj pentru Livia și Spike, după ce aceștia s-au afișat împreună pe rețelele sociale. Ce le-a transmis comediantul îndrăgostiților!

Cătălin Bordea, mesaj pentru Livia și Spike

În ultima vreme, toată lumea vorbește despre relația Liviei, fosta soție a lui Cătăln Bordea, cu Spike, artistul care îi era unul dintre cei mai buni prieteni și care, de asemenea, i-a fost cavaler de onoare la nuntă. Cei doi au fost surprinși pentru prima dată împreună în luna septembrie, moment în care nici când a văzut imaginile, fostul ei partener de viață nu a vrut să creadă că este adevărat.

La începutul anului, Spike a postat prima imagine de cuplu cu Livia, ceea ce a dus la sute de reacții și comentarii răutăcioase la adresa lor în mediul online. Mai apoi, cântărețul a postat aceeași fotografie și pe TikTok și nici acolo oamenii nu au reacționat foarte bine. În urma acestor întâmplări, Cătălin Bordea le-a transmis și el un mesaj celor doi îndrăgostiți și a afirmat că le dorește tot binele din lume și că ar trebui să rămână împreună.

„N-au sunat și foarte bine au făcut, eu chiar le doresc tot binele din lume, crede-mă pe cuvânt. Oamenii trebuie să stea împreună, vorbesc foarte serios. Și chiar ajungi la un nivel la care zici «poate sunt ce trebuie», habar n-am”, a declarat Bordea, pentru cancan.ro.

Comediantul a lămurit și zvonurile legate de faptul că ar forma un cuplu cu Olga Barcari. Este un bărbat singur și așa vrea să rămână pentru o vreme, până când rănile i se vor vindeca și va fi în stare să o ia de la capăt și să iubească din nou. Cătălin Bordea a recunoscut că lucrurile au scăpat de sub control în cazul său, dar știe că urmează să i se întâmple și lui lucruri bune, la un moment dat.

„ Eu abia aștept să mă îndrăgostesc. Eu acum n-am noimă, fac ce vreau și nu e în regulă pentru un bărbat să facă asta. Mi-am cumpărat trei perechi de adidași, aceeași culoare, același brand. Sunt scăpat de sub control, pur și simplu. Mi-am luat două lanțuri de aur la fel, ce om normal la cap are două lanțuri de aur la fel?! Trebuie neapărat, până în vară, să-mi fac o relație, pentru că nu mai am noimă”, a mai zis el.



SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 8 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

27 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9761 RON
-0.00040
USD
USD: 4.6285 RON
-0.00320
GBP
GBP: 5.7804 RON
0.01880
HUF
HUF: 1.278 RON
-0.00030
BGN
BGN: 2.5442 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.093 RON
-0.00250
Convertor valutar

Rezultat: ---