Showbiz

Elena Merișoreanu, criticată din cauza intervențiilor estetice pe care și le-a făcut. Ce a declarat: „Normal că țin la aspectul fizic”

schedule 01 feb. 2024, 07:28

Elena Merișoreanu, criticată din cauza intervențiilor estetice pe care și le-a făcut. Ce a declarat: „Normal că țin la aspectul fizic”
Sursa foto: YouTube Playtech Stiri

Elena Merișoreanu a fost criticată în mediu online, din cauza intervențiilor estetice pe care și le-a făcut de-a lungul timpului. Cum le-a închis gura răutăcioșilor interpreta de muzică populară!

Elena Merișoreanu, criticată din cauza intervențiilor estetice

Aspectul fizic joacă un rol foarte important în viața Elenei Merișoreanu, care are grijă ca toate aparițiile sale să fie unele impecabile. Vedeta și-a făcut, de-a lungul timpului, mai multe intervenții estetice, despre care s-au spus multe și despre care fanii ei nu au avut tocmai o părere bună. Ea nu s-a mai putut abține și le-a închis gura tuturor celor care au judecat-o aspru pentru deciziile pe care le-a luat.

Recent, ea s-a lăsat din nou pe mâna specialiștilor, iar imediat după a dat câteva declarații în acest sens. Încă de la bun început, interpreta de muzică populară a recunoscut că ține foarte mult la felul în care arată și că nu a fost niciodată vorba de o operație în sine, ci de mici intervenții.

Având în vedere faptul că este mereu pe scenă, crede că nu trebuie să neglijeze deloc lucrurile acestea, ba chiar îi admiră pe toți cei care și-au făcut câte ceva, pentru a se simți mai bine în pielea lor. În ceea ce privește zvonurile legate de faptul că și-ar fi băgat acid hialuronic și în buze, Elena Merișoreanu a negat, spunând că le-a avut mari încă de când era mică.

La final, le-a transmis un mesaj răutăcioșilor, în speranța că nu vor uita faptul că este foarte important ca fiecare să se simtă bine cu el însuși.

Normal că țin la aspectul fizic, asta întotdeauna mi-a plăcut. Mai ales că noi suntem pe scenă, ne vede lumea pe stradă, trebuie să arătăm bine. Cred că cabinetele astea estetice nu sunt făcute doar pentru cei tineri. Eu admir pe toată lumea care și-a făcut câte ceva. Operații nu am făcut și nici nu o să fac, doar mici intervenții, cu acid hialuronic, sânii mi i-a dat Dumnezeu, buzele sunt mari de când eram mică, mi se spunea buzată, așa că acum mi-am făcut blefaroplastie.
Sunt puțin vânătă, mâine merg să îmi scoată firele. Răutăcioșilor le transmit să aibă parte de bine, să nu uite că în primul rând trebuie să ne simțim noi bine. Cei care își dau cu părerea niciodată nu o să fie toți pentru, sunt și contra. Eu nu le doresc decât numai bine.”, a declarat Elena Merișoreanu, pentru wowbiz.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9759 RON
-0.00010
USD
USD: 4.6361 RON
0.00770
GBP
GBP: 5.8194 RON
0.00060
HUF
HUF: 1.2736 RON
-0.00460
BGN
BGN: 2.5441 RON
CHF
CHF: 5.0891 RON
0.00570
Convertor valutar

Rezultat: ---