Showbiz

Folclorul, cu poalele în cap! Elena Merișoreanu, replică dură pentru Angela Rusu, după ce solista din Ardeal a spus că „Merișor” e lipsită de talent

schedule 01 aug. 2023, 10:23

Folclorul, cu poalele în cap! Elena Merișoreanu, replică dură pentru Angela Rusu, după ce solista din Ardeal a spus că „Merișor” e lipsită de talent
Foto: Capturi

Folclorul e cu poalele în cap, după ce două mari cântărețe s-au prins într-o horă cu jigniri, bârfe și replici dure. Protagonistele scandalului sunt Elena Merișoreanu și Angela Rusu, cea din urmă deschizând „focul”, în rublica „Sosurile picante” a lui Măruță. Solista din Ardeal „a dat”, dar Merișor n-a încasat, ba chiar a venit cu o replică pentru colega sa de breaslă, după cele auzite în show-ul de la PRO TV.

Elena Merișoreanu i-a dat o replică dură Angelei Rusu, după ce a zis ca e lipsită de talent

Dacă ne amintim, în martie 2021, muzica populară românescă stătea pe un butoi de pulbere tot în urma rubricii lui Cătălin Măruță. Atunci, implicați erau Steliana Sima, Gheorghe Turda, Maria Dragomiroiu, Elena Merișoreanu și Saveta Bogdan. Populăroșii s-au dezlănțuit și au început să împroaște cu noroi unii în alții. Invidii, bârfe, calomnii, toate acestea au fost expuse public în emisiunea de la PRO TV, apoi în cea a lui Dan Capatos, de la Antena Stars. 

Scandalurile s-au ținut lanț preț de câteva zile. Cum-necum, jihadul s-a terminat. Dar gunoi mai era sub preș. Angela Rusu, invitată la rubrica „Sosurile picante” a lui Măruță, a ales să răspundă și să citească majoritatea întrebărilor primite din partea echipei. Artista le-a atribuit cuvinte grele colegelor sale de cânt Elena Merișoreanu, Laura Lavric, Saveta Bogdan, Lorenna și Vlăduța Lupău. 

Întrebată de Cătălin Măruță care sunt vedetele care nu prea au talent muzical, Angela Rusu a dat două nume, preferând să nu mănânce picant.

„Elena Merișoreanu nu are talent. Al dolea nume e Saveta Bogdan”, a răspuns folclorista din Ardeal. 

„Merișor”, după cum e numită de colegi, a reacționat la auzul afirmațiilor făcute de Angela Rusu în show-ul „La Măruță”. 

„Când te latră o cățea, nu întorci capul, doar când te latră un dulău”

„Ce colegi am și eu?! Persoana la care faceți referire, nici măcar nu vreau să-i pronunț numele, căci nici nu știu dacă ne-am întâlnit de prea mute ori. Nu cred că are vreo calitate să facă vreo departajare între soliste!

Eu 35 de ani am fost angajată la marele ansamblu Rapsodia Română. Am cântat cu cei mai mari dirijori și soliști de mare renume. Nu au avut nimic de reproșat la adresa mea.

Nu cred că aș fi putut să stau atâția ani la un mare ansamblu fără talent, am fost iubită de public și de media. Și după 60 de ani scenă lumea mă iubește. Pentru mine, soliștii, nu sunt decât cei care au piese la radio.

Nu știu dacă cea care a făcut aceste afirmații este în măsură să categorisească soliștii. Persoana respectivă a vrut un pic de scandal, nici nu pot să mă pronunț și nici nu are rost să o bag în seamă.

La noi există o vorbă din bătrâni: «când te latră o cățea, nu întorci capul, doar când te latră un dulău. Până acum, nu m-a lătrat niciun dulău!»

Să fie sănătoasă, să se bucure de costumele ei țigănești și de videoclipurile cu rochii decoltate! Noi am slujit cu sfințenie folclorul românesc. Ea nu trebuia să facă această departajare.

Îmi trimit mesaje soliștii din țară să nu-mi bat capul cu această femeie! Ea, prin Ardeal, nu e pe nici măcar un afiș!”, a declarat Elena Merișoreanu pentru Click!

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---