Showbiz

Elena Merișoreanu, cuvinte dure la adresa lui Daniel Balaciu: „Să ajungi să dai cu ciocanul în cap”

schedule 17 iul. 2023, 08:55

Elena Merișoreanu s-a aflat și ea printre vedetele care au vorbit despre cazul Danei Roba a cărei viață a fost distrusă chiar de fostul ei partener de viață, la scurt timp după ce îl spusese acesrtuia că își dorește să divorțeze. Interpreta de muzica populară a avut numai cuvinte dure la adresa sa.

Elena Merișoreanu, cuvinte dure la adresa fostului partener al Danei Roba

În urmă cu mai bine de o lună, Dana Roba a fost bătută cu bestialitate de către fostul său partener de viață. Daniel Balaciu nu a avut milă deloc, a lovit-o de câteva ori cu ciocanul în cap și i-a distrus mâinile, motiv pentru care nu se poate întoarce la muncă prea curând. Pentru a fi din nou un om normal, are nevoie de mai multe intervenții atât la nivelul mâinilor, cât și la nivelul feței, care necesită bani.

Nu doar că era pe punctul de a-și pierde viața, dar a rămas și fără banii pe care îi avea în casă și care erau undeva la 30.000 de euro, bani pe care dacă îi avea, nu își mai făcea probleme de intervențiile pe care le va face în viitorul apropiat, după cum chiar ea a susținut în urmă cu doar câteva zile. Mai multe persoane publice și-au exprimat opinia despre situația complicată prin care a trecut și prin care încă trece, iar unele dintre ele chiar și-au îndemnat urmăritorii din mediul online să doneze pentru ea, unul dintre ei fiind chiar Culiță Sterp.

Nici Elena Merișoreanu nu s-a putut abține să nu abordeze acest subiect și a avut o reacție dură în ceea ce îl privește pe Daniel Balaciu. Cântăreața de muzică populară a precizat, încă de la bun început, faptul că îi este foarte greu să creadă că un om credincios precum era el a ajuns în punctul în care să facă asemenea lucruri. Vedeta a ajuns să se întrebe și cum va mai avea el curaj să intre într-o biserică, având în vedere faptul că și-a lovit fosta parteneră de viață cu ciocanul în cap și nu a ținut cont nici măcar de faptul că fiicele lor erau de față și au asistat la tot ceea ce s-a petrecut acolo.

Cu toate acestea, make-up artista a demonstrat că este o femeie puternică și a promis că va lupta pentru custodia totală a fiicelor sale, pentru că nu poate permite unui om periculos să stea în preajma lor.

„Era și soțul ei credincios, nu înțeleg ce s-a întâmplat. Pe cuvântul meu, stau și mă întreb cum mai intră el acum într-o biserică? Nu condamn pe mine, dar să ajungi să dai cu ciocanul în cap, ăsta e diavolul pe pământ, diavolul e puternic acum.”, a decarat Elena Merișoreanu, pentru playtech.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 8 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

27 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9757 RON
0.00070
USD
USD: 4.6253 RON
0.02470
GBP
GBP: 5.7992 RON
0.01880
HUF
HUF: 1.2777 RON
-0.00030
BGN
BGN: 2.544 RON
0.00040
CHF
CHF: 5.0905 RON
0.00590
Convertor valutar

Rezultat: ---