Showbiz

Dana Roba va fi supusă unei noi intervenții chirurgicale: „Știu că Dumnezeu este cu mine”

schedule 14 iul. 2023, 09:50

Dana Roba va fi supusă unei noi intervenții chirurgicale: „Știu că Dumnezeu este cu mine”
Sursa foto: Instagram Dana Roba

Dana Roba va fi supusă unei noi intervenții chirurgicale și a dat câteva declarații despre ceea ce urmează să i se întâmple. Pentru a fi din nou un om normal, are nevoie de mai multe operații pe care le face pe rând și care sunt foarte costisitoare, dar are mare încredere că o va scoate la capăt. Iată ce a povestit!

Dana Roba, despre intervenția chirurgicală pe care o va suferi

Bătăile îndurate de la fostul soț și loviturile în cap cu ciocanul pe care le-a primit i-au schimbat viața Danei Roba. Femeia a fost pe punctul de a-și pierde viața, dar a luptat din greu și și-a revenit din comă, iar acum nu își dorește decât să fie un om normal și să poată munci la fel cum o făcea înainte. Fiind un make-up artist renumit la noi în țară, ea reușea să facă sume enorme de bani pe care le folosea atât pentru ea, cât și pentru fostul soț, dar și pentru fiicele sale.

O mare parte din banii pe care îi strânsese înainte de nefericitul eveniment erau în casa în care locuiau împreună, iar fostul partener de viață i-a luat, motiv pentru care este nevoită să se descurce așa cum poate și să apeleze la mila oamenilor, pentru a putea face toate intervențiile de care are nevoie, în viitorul apropiat. Au fost și oameni care au acuzat-o pentru faptul că a cerut bani, motiv pentru care ea a decis să le transmită un mesaj, făcându-i să înțeleagă că nu are o altă soluție în clipa de față, având în vedere că el i-a luat banii pe care îi strânsese și pe care acum i-ar fi putut folosi în acest scop.

Mulți dintre cei care o urmăresc pe rețelele sociale se interesează zilnic de starea ei, o ajută și se roagă pentru ea, iar recent, le-a mai făcut câteva dezvăluiri despre intervențiile pe care le face curând. Prima dintre operațiile pe care le face estea cea de la mâini, urmând mai apoi să se opereze la frunte, iar mai apoi la nas, pentru că nu mai are sinusuri și și-a pierdut mirosul aproape în totalitate. La final, a mărturisit că știe că Dumnezeu este alături de ea și că va trece cu bine peste aceste momente de coșmar, mai ales că fiicele sale au nevoie de ea.



„Prima (n.r. operație) va fi săptămâna viitoare la mâini, după care la frunte, în septembrie și bineînțeles la nas pentru că nu mai am sinusuri, așa cum am spus. Vă rog frumos, nu sunteți obligate să puneți bani la mine în cont. Dacă nu simțiți cu mine, nu aveți decât să nu mă urmăriți, pentru că Dumnezeu știe din ce m-a scos. Am o durere insuportabilă, este foarte greu prin ce trec acum, dar știu că Dumnezeu este cu mine. Am început ședințele de fizioterapie și kinetoterapie”, a transmis Dana Roba, pe Instagram.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 8 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

27 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9753 RON
0.00080
USD
USD: 4.6364 RON
-0.00790
GBP
GBP: 5.7883 RON
-0.00790
HUF
HUF: 1.281 RON
-0.00300
BGN
BGN: 2.5438 RON
0.00040
CHF
CHF: 5.0974 RON
-0.00440
Convertor valutar

Rezultat: ---