Showbiz

Dana Roba, mesaj cutremurător pe Instagram. Au trecut două luni de când era să își piardă viața: „Ar fi trebuit să mi se usuce florile pe mormânt”

schedule 16 aug. 2023, 09:17

Dana Roba, mesaj cutremurător pe Instagram. Au trecut două luni de când era să își piardă viața: „Ar fi trebuit să mi se usuce florile pe mormânt”
Sursa foto: YouTube WOWnews

Dana Robă a transmis un mesaj cutremurător pe Instagram. Au trecut două luni de când era să își piardă viața. Iata ce a scris!

Dana Roba, mesaj cutremurător pe Instagram

Au trecut aproape doua luni de cand Dana Roba a fost pe punctul de a-si pierde viata, in urma unor lovituri de ciocan pe care le-a primit în cap din partea fostul ei partener ei de viață, pe care cu foarte puțin timp înainte îl anunțase că și-ar dori să divorțeze. Nu doar că a vrut să o ucidă și a mutilat-o, dar a plecat și cu toți banii pe care aceasta îi avea în casă și care nu erau deloc puțini, ci undeva la 20.000 de euro.

Din fericire, ea a scăpat cu viață și a avut puterea de a ieși din comă și de a începe recuperarea pentru cele două fiice ale salecare au mare nevoie de ea și pentru care își dorește foarte tare să obțină custodia totală, fiind de părere că tatăl lor nu este un om care ar trebui să fie în preajma celor mici în niciun context, având în vedere faptul că a dorit să le ucidă mama. Acum, ea și-a reînceput activitatea, are cliente pe care le machiază și speră că lucrurile să rezolve încetul cu încetul. De asemenea, în viitorul apropiat, va suferi câteva intervenții pentru a redeveni un om normal, inclusiv una de reconstrucție a frunții.

Mai mult de atât, este gata și pentru a avea o nouă relație și chiar a fost surprinsă în compania unui bărbat, doar că rănile pe carei le-a lăsat fostul soț sunt unele greu de vindecat. Recent, a publicat un mesaj dureros pe rețelele sociale care i-a șocat și pe cei care o urmăresc și în care a dat de înțeles că de acum înainte, ar fi trebuit să i se usuce florile pe mormânt, luând în calcul că au trecut deja opt săptămâni de când tatăl copiilor ei a vrut să-i ia viață.

„DUMNEZEU A OPRIT LUMEA ÎN LOC!
Dumnezeu a sfidat toate părerile oamenilor la adresa vieții mele.
Dacă astăzi ar fi trebuit să mi se usuce florile pe mormântul meu, sunt în viață și sunt mai mult decât iubită.”, a scris ea, pe social media.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 8 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

27 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9753 RON
0.00080
USD
USD: 4.6364 RON
-0.00790
GBP
GBP: 5.7883 RON
-0.00790
HUF
HUF: 1.281 RON
-0.00300
BGN
BGN: 2.5438 RON
0.00040
CHF
CHF: 5.0974 RON
-0.00440
Convertor valutar

Rezultat: ---