Showbiz

Dana Roba i-a făcut să plângă pe fanii ei. Mesajul emoționant transmis pentru fiicele sale: „Au cea mai puternică mamă”

schedule 02 oct. 2023, 12:42

Dana Roba i-a făcut să plângă pe fanii ei. Mesajul emoționant transmis pentru fiicele sale: „Au cea mai puternică mamă”
Sursa foto: Instagram Dana Roba

Dana Roba i-a făcut să plângă pe fanii ei de pe rețelele sociale, după ce a transmis un mesaj emoționant pentru cele două fiice ale sale, ele fiind motivul pentru care și-a dorit să rămână în viață cu orice preț.

Dana Rob, mesaj emoționant pentru fiicele sale

Dana Roba a primit o a doua șansă la viață și este foarte recunoscătoare pentru lucrul acesta. Deși fostul ei partener de viață a vrut să o ucidă, make-up artista le-a demonstrat tuturor că este o femeie puternică și a făcut tot ceea ce i-a stat în putință să rămână în viață pentru fiicele sale, care au mare nevoie de ea. Nici nu își poate imagina ce s-ar fi întâmplat cu micuțele sale, dacă Daniel Balaciu și-ar fi dus planul diabolic până la capăt, iar recent a transmis un mesaj alături de niște imagini cu cele mici, făcându-i pe urmăritorii ei să lăcrimeze.

Ultimele luni din viața sa au fost unele de coșmar și a avut nevoie de terapie pentru a se obișnui cu felul în care arată și cu tot ceea ce trăiește, după ziua aceea. Deși multă lume îi spunea că este o femeie frumoasă, nu putea să accepte lucrul acesta, pentru că avea în minte doar modul în care arăta în trecut.



Cel mai recent mesaj de pe TikTok nu a fost, cu toate acestea, despre ea și despre aspectul său fizic, ci despre fiicele sale cărora vrea să le ofere cea mai bună viață, pentru care muncește din greu și pe care le iubește mai tare decât orice pe lume. Dana Roba a publicat și câteva imagini cu Celine și Chantal, spunându-le că nu ar putea trăi fără ele și că au cea mai puternică mamă.

”Cea mai mare dragoste pe care mi-a dăruit-o Dumnezeu, sunt fetițele mele. Le iubesc enorm, iar noi nu am putea trăi, una fără cealaltă. Acesta este motivul pentru care Dumnezeu mi-a dat din nou viață, și nu a îngăduit să mor. Șansele ca eu să trăiesc au fost 0 %, iar înaintea Lui Dumnezeu orice lucru este cu putință. El m-a ridicat, iar astăzi Chantal și Celine au cea mai puternică mamă”, a transmis ea, pe rețelele sociale.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 8 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

27 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9761 RON
-0.00040
USD
USD: 4.6285 RON
-0.00320
GBP
GBP: 5.7804 RON
0.01880
HUF
HUF: 1.278 RON
-0.00030
BGN
BGN: 2.5442 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.093 RON
-0.00250
Convertor valutar

Rezultat: ---