Showbiz

Când își va relua Dana Roba activitatea. Dezvăluiri cu ochii în lacrimi: „Am o veste foarte bună”

schedule 19 iul. 2023, 12:51

Când își va relua Dana Roba activitatea. Dezvăluiri cu ochii în lacrimi: „Am o veste foarte bună”
Sursa foto: Instagram Dana Rona

Dana Roba le-a dat o veste de zile mari persoanelor care o urmăresc și care aveau programări la ea în perioada următoare. Make-up artista le-a dezvăluit, când își va relua activitatea, într-un live pe Instagram!

Dana Roba își va relua activitatea

În urmă cu doar câteva ore, Dana Roba a făcut primul live pe Instagram de când i s-a întâmplat nenorocirea. Aceasta le-a promis curioșilor că va intra să discute cu ei, le-a povestit foarte multe lucruri și le-a răspuns chiar și celor care au pus întrebări dificile. Ei bine, printre toate astea, makep-up artista a povestit și că primul gând pe care l-a avut atunci când și-a revenit din comă a fost la fiicele sale.

A dorit să se asigure că micuțele sale sunt bine îngrijite și că nu duc lipsă de nimic, iar în cadrul aceluiași live, printre lacrimi, a făcut și alte dezvăluiri legate de reluarea activității. Dana Roba le-a dat, așadar, o veste bună fanilor ei, dar mai ales fetelor care aveau programare la machiaj și care s-au rugat pentru ea și pentru starea sa de sănătate. Aceasta își va relua activitatea din weekend, pentru că fizioterapia și kinetoterapia au dat roade și cât timp va fi în viață, va lupta pentru ea și pentru fetele sale, care au nevoie de tot ce este mai bun, dar mai ales de mama lor alături de ele.



Prima dată, ea a încercat să se machieze singură și văzând că a reușit lucrul acesta, a zis că ar putea să se apuce din nou de treabă, mai ales că una dintre cele mai mari dureri pe care le-a avut a fost legată de faptul că nu era capabilă să muncească și că avea nevoie de banii respectivi pentru toate intervențiile pe care le va face în viitorul apropiat. Are mare încredere că totul va fi bine, dar și credință în Dumnezeu. Este recunoscătoare că este în viață și că poate munci pentru ea și pentru fiicele sale.

„Am o veste foarte bună, trebuie să vă spun, în exclusivitate, pentru toate fetele care s-au rugat pentru mine, vreau să vă spun că mi-au dat putere miile de mesaje, în acest weekend, cu mâna ruptă, am încercat să mă machiez singură... Toate fetele care au programare la mine în acest weekend, eu voi fi acolo să le machiez, pentru că eu sunt în viață, Dumnezeu mi-a dat viață, eu vreau să execut toate machiajele. Toate fetele care au programare în această vară, de vineri, de acum, se vor putea prezenta la programarea mea. Eu vă machiez cu mare drag, și dacă aveți evenimente, mă puteți suna. Când vor intra la mine în studio își vor da seama că Dumnezeu ascultă rugăciunea”, a spus Dana Roba, pe live.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---