Showbiz

Oana Lis, reacție dură în urma zvonurilor apărute despre moartea soțului ei. Care este starea lui Viorel Lis și ultima lui dorință: „Are des episoade depresive”

schedule 06 oct. 2023, 08:29

Oana Lis, reacție dură în urma zvonurilor apărute despre moartea soțului ei. Care este starea lui Viorel Lis și ultima lui dorință: „Are des episoade depresive”
Sursa foto: YouTube Emisiuni Prima TV

Zilele acestea, au apărut zvonuri legate de faptul că Viorel Lis și-ar fi pierdut viața, motiv pentru care partenera sa de viață a dat câteva declarații în acest sens. Care este, de fapt, starea lui și ce își dorește de la Oana Lis înainte ca acesta să-și dea ultima suflare!

Oana Lis, despre zvonurile legate de moartea soțului său

Viorel Lis traversează una dintre cele mai grele perioade din viața sa, din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă și care îi dau mari bătăi de cap. De curând, au început să apară tot mai multe zvonuri legate de faptul că acesta și-ar fi pierdut viața, ceea ce a dus la niște reacții dure din partea partenerei sale de viață, care a liniștit pe toată lumea în stilul ei caracteristic.

În primă fază, vedeta a făcut o postare pe contul ei de Facebook despre presupusa moarte a fostului edil al Capitalei, duă care a dat și un interviu în acest sens. Blondina a explicat că starea soțului ei este aceeași și că nu i s-a întâmplat nimic grav. Tot ea a spus că Viorel Lis suferă de niște boli cronice, din cauza cărora petrece tot mai mult timp în pat și are niște episoade depresive pe care le consideră normale având în vedere afecțiunile și starea în care se află, dar mai ales vârsta la care a ajuns.

„Nu s-a întâmplat nimic grav cu el! Ce atâtea zvonuri! Viorel este tot în aceeași stare! Totul e ok, e cum era. Are niște boli cronice care s-au agravat, în ultimul timp. Stă mai mult în pat. Are des episoade depresive, dar e normal să se simtă așa la bolile lui. E și vârsta înaintată! Vio nu mai iese de mult din casă, nu pot să-l mai scot deloc afară. Eu mă lupt cu el, îl îngrijesc, sunt asistenta lui medicală, ce pot să fac!”, a declarat Oana Lis, pentru click.ro.



Oana Lis face tot ceea ce îi stă în putință ca bărbatul de lângă ea să fie îngrijit așa cum trebuie și îl ascultă ori de câte ori este nevoie. Se pare că singura sa dorință înainte de a-și pierde viața este aceea de a nu merge la spital, pentru că ar vrea să îi vină sfârșitul acasă.

„Viorel mi-a zis că el, dacă se întâmplă ceva și îi e rău, nu mai vrea la spital în ruptul capului. Mi-a zis, săracul de el, că el vrea să moară acasă, în patul lui. Pur și simplu el nu mai suportă spitalele. Nu mai vrea să fie internat!”, a mai zis vedeta.

La final, vedeta a spus că nimeni nu este pregătit să spună adio cuiva pentru totdeauna și așa este și în cazul ei. S-a pregătit pentru cel mai negru moment din viața sa, dar este conștientă că ar putea să dureze și doi ani, până când își va reveni de pe urma pierderii.

„Adevărul e că niciodată nu ești pregătit să te desparți de cineva drag pentru totdeauna! Eu, recent, am mers și la un curs ca să fiu pregătită pentru travaliul de doliu. Uneori, ca să-ți revii, după ce pierzi o persoană dragă, poate dura și doi ani. E un moment foarte dificil!”, a spus, la final, soția lui Viorel Lis.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9758 RON
0.00070
USD
USD: 4.6438 RON
-0.00650
GBP
GBP: 5.82 RON
-0.01820
HUF
HUF: 1.269 RON
-0.00280
BGN
BGN: 2.5441 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.0948 RON
-0.01160
Convertor valutar

Rezultat: ---