Showbiz

Oana Roman, un nou atac la adresa surorii sale. Nu s-a mai putut abține: „A spus că eu sunt bolnavă psihic și că mint”

schedule 11 iul. 2023, 10:26

Oana Roman, un nou atac la adresa surorii sale. Nu s-a mai putut abține: „A spus că eu sunt bolnavă psihic și că mint”
Sursa foto: Instagram Oana Roman

Oana Roman nu s-a mai putut abține și i-a dat replica surorii sale, Catinca Roman, după ce ea a făcut o serie de acuzații dure la adresa sa. A fost picătura care a umplut paharul în cazul ei. Iată ce a zis!

Oana Roman, replică dură pentru Catinca

Continuă războiul dintre Oana Roman și Catinca Roman. Cele două surori nu își mai vorbesc, dar se atacă una pe cealaltă, ori de câte ori au ocazia. În urma celor mai recente declarații făcute de Catinca Roman pentru care răspunsul a întârziat să apară, oamenii au crezut că fosta parteneră de viață a lui Marius Elisei a îngropat securea războiului, dar nu a fost deloc așa. Vedeta nu a mai putut să tacă și i-a dat o replică dură surorii sale, direct pe contul ei oficial de Instagram, unde a fost văzut de foarte multă lume.

Ei bine, ceea ce a deranjat-o cel mai tare pe fiica lui Petre Roman a fost faptul că a zis despre ea că este bolnavă, că minte și că exagerează, după care a dat declarații conform cărora dădea semne că ar vrea să facă pace. Oana Roman a zis că nu este posibil să vrea o reconciliere, având în vedere câte lucruri urâte a spus despre ea public. A dorit să fie clar pentru absolut toată lumea care o urmărește pe Instagram sau pe oricare dintre rețelele sociale faptul că lucrul acesta nu se va întâmpla niciodată, ea nefiind dispusă să accepte una ca asta, după câte au fost zise.



„A spus că eu sunt bolnavă psihic și că mint, și că exagerez. După care au venit și au spus: vai, dar eu îmi doresc o reconciliere. Păi dacă ești normal la cap, nu ai cum să îți dorești o reconciliere după ce ți-ai călcat în picioare public un membru al familiei. Lucrul ăsta nu se va întâmpla niciodată și vreau să țineți minte bine lucrul acesta. Nu se va întâmpla niciodată”, a zis Oana Roman, la Story.

Asta nu este tot! Oana Roman a mai zis și că a tăcut și le-a suportat celor din familie foarte multe lucruri, încă de pe vremea când era un copil și se simțea neîndreptățită. Vedetei nu i-a fost deloc ușor să suporte toate aceste lucruri și chiar dacă încearcă pe cât posibil să nu mai pună la suflet toate lucrurile rele care se spun despre ea, mai are momente în care răbufnește și își spune oful. Având în vedere ocupația sa, a dorit să clarifice situația în care se află, direct pe Instagram, unde este urmărită de foarte multă lume.

„Pentru că viața și activitatea mea este cu public și pentru public, trebuie să lămuresc lucruri. Nu mi s-au făcut afaceri, nu mi s-au dat spații, nu mi s-au cumpărat mașini, nu mi s-a plătit niciodată nicio datorie. A început să nu mă mai deranjeze faptul că apar oameni la televizor și comentează despre mine, chiar dacă sunt din familia mea, lucru pe care eu nu l-am făcut niciodată. Și eu poate când eram copil m-am simțit nedreptățită. Poate și eu atunci când eram copil, fiind cea mai mică din familie am simțit că alții au voie tot și eu, fiind cea mai mică din familie nu am voie absolut nimic. Am tăcut și am înghițit foarte mulți ani, foarte multe lucruri”, a mai zis ea.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---