Showbiz

Oana Roman, o mamă exemplară. Ce lecție de viață i-a dat fiicei sale: „Așa a crescut de când s-a născut”

schedule 16 aug. 2023, 12:16

Oana Roman, o mamă exemplară. Ce lecție de viață i-a dat fiicei sale: „Așa a crescut de când s-a născut”
Sursa foto: YouTube JORGE OFFICIAL

Oana Român este o mama exemplară care pune foarte mare accent pe educația fiicei sale. Este foarte mulțumită de omul care devine și de felul în care se comportă în societate. Iată ce lecție de viață i-a oferit Isabelei!

Oana Roman este o mamă exemplară

Oana Român este o familistă convinsă și chiar dacă a rămas o mama singură, în urmă separării de tatăl copilului ei, această încearcă să fie un părinte exemplar și nu refuză să apeleze la Marius Elisei, când simte nevoia de prezența unui bărbat în viață fiicei sale. Cei doi nu s-au împăcat, dar nici nu neagă faptul că ar putea ajunge să formeze din nou cuplu, ceea ce nu înseamnă că el nu are o contribuție foarte mare în creșterea fiicei lor, pe care o iubesc amândoi în egală măsură.

În perioada în care au luat decizia de a divorța, micuța lor a fost cea care a avut cel mai tare de suferit, iar fiica lui Petre Român a vorbit, la vremea aceea, despre asta. Ei bine, în ciuda tuturor situațiilor prin care au trecut, ea încearcă să fie o mama exemplară și i-a oferit Isei cele mai bune lecții, astfel că felul în care se comportă acum este o normalitate pentru ea, fiindcă așa a crescut, încă de la naștere.

Isa știe că mama ei apare la televizor, că este recunoscută de oameni pe stradă și s-a obișnuit cu faptul că la rândul ei ar putea fi cunoscută de cei din jurul ei, dar nu pune un accent prea mare asupra acestui aspect, pentru că a fost învățată să nu se laude, să stea în banca ei și să aibă bun simt, ceea ce este mare lucru în ziua de astăzi, mama să fiind mândră de modul în care a crescut-o. Oana Român i-a oferit cea mai bună educație și a învățat-o să nu trateze niciodată lumea din jur cu superioritate și să vorbească frumos, întocmai că părintele sale. Așadar, oricât de ocupată ar fi fost vedeta, și-a pus mereu copilul pe primul și l-a învățat să facă diferența dintre ceea ce este bine și ceea ce este rău.

„Așa a crescut, aceasta este normalitatea ei, practic. Cred că dacă n-ar fi, i s-ar părea ciudat! Așa a crescut de când s-a născut, normalitatea ei este asta, ca eu să apar la televizor, să apar în ziare, să mă știe lumea pe stradă, să mă cunoască oamenii, să o cunoască și pe ea. Dar nu face caz din asta deloc, e foarte în banca ei, nu se laudă niciodată cu chestia asta și are un bun simț cu care s-a născut cumva, cred.
Nu se laudă și știe că expresia „nu știi cine sunt eu?” nu avem voie să o pronunțăm și să o folosim pentru că este un lucru lipsit de educație și cu mare prost-gust. E conștientă de lucrul acesta, a înțeles că nu este OK! Vede și la mine cum fac, știe că vorbesc cu toată lumea, că sunt OK cu toată lumea, că fac poze cu toată lumea, că nu tratez oamenii cu superioritate niciodată și că vorbesc la fel de frumos cu toți pe care îi întâlnesc! A văzut, cumva, că aceasta este normalitatea și așa trebuie să ne comportăm!”, a declarat Oana Roman, pentru ego.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---