Showbiz

Oana Roman, un nou atac la adresa surorii sale: „Mama se trezește noaptea și urlă după Catinca”

schedule 08 feb. 2023, 09:04

Oana Roman, un nou atac la adresa surorii sale: „Mama se trezește noaptea și urlă după Catinca”
Sursa foto: Instagram Metropola TV

Oana Roman nu s-a putut abține să nu îi aducă noi acuzații la adresa surorii sale, Catinca Roman. Vedeta le-a făcut o serie de mărturisiri fanilor ei din mediul online, la doar câteva zile după ce un scandal a izbucnit între ele, iar declarații dure au fost făcute pe internet. Iată ce i-a transmis femeii!

Oana Roman, atac dur la adresa Catincăi Roman

Oana Roman nu trece printr-o perioadă foarte bună, după despărțirea de partenerul ei de viață. Problemele sale nu sunt legate doar de acest eveniment neplăcut, ci și de situația prin care trece din cauza surorii sale. Ea este foarte supărată pe Catinca Roman, deoarece după spusele sale, nu și-a mai vizitat mama bolnavă de câteva luni bune, deși a susținut că ar fi făcut-o de mai multe ori.

Tot ea a spus, în urma acuzațiilor primite din partea surorii sale, faptul că nu a mai reușit să o facă de ceva timp doar pentru că tatăl ei nu se simte tocmai bine și a avut nevoie de ea, moment în care internauții chiar nu au știut ce să mai creadă despre acest subiect. Ei bine, cearta dintre cele două surori nu pare că ar fi ajuns la final, ba din contră, spiritele se încing d-abia acum.

Sinceră din fire, Oana Roman a dorit să își țină fanii la curent cu tot ceea ce se întâmplă între ea și sora sa. Fosta parteneră de viață a lui Marius Elisei a fost să o vadă pe Mioara Roman, în centrul de îngrijire pentru bătrâni în care este internată încă de anul trecut, iar imediat după ce a ajuns acolo, femeia a început să îi pună întrebări legate de Catinca, pe care și-ar fi dorit să o vadă. Asistentele i-au povestit că are momente în care se trezește și noapte și urlă după fiica ei, iar ea a ținut să vorbească despre toate aceste lucruri pe Story, deoarece sora ei a acuzat că ar fi mințit legat de situație, ceea ce se pare că nu a fost deloc așa.

”Am fost la mama, (…) A început să-mi spună ”Da, Catinca ce face? Catinca unde e? Catinca de ce nu vine?”, iar doamnele de aici mi-au spus că se trezește noaptea și strigă, urlă după Catinca, după sora mea, după fata ei. Această fată care a declarat că nu mai vrea să meargă la mama și după a spus că eu mint și că ea o să meargă la mama. Ei bine, nu a mers și asta e foarte urât”, le-a povestit Oana Roman fanilor din mediul online.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 12 voturi
Nu: 20 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

32 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9763 RON
0.00030
USD
USD: 4.6356 RON
0.00460
GBP
GBP: 5.901 RON
-0.01540
HUF
HUF: 1.2574 RON
-0.00050
BGN
BGN: 2.5443 RON
0.00020
CHF
CHF: 5.2368 RON
-0.00900
Convertor valutar

Rezultat: ---