Showbiz

Adda, strigăt de disperare pe Instagram. Artista a ajuns la capătul puterilor: „Urlu pentru toți cei care plâng din cauza neputinței”

schedule 04 feb. 2023, 08:07

Adda, strigăt de disperare pe Instagram. Artista a ajuns la capătul puterilor: „Urlu pentru toți cei care plâng din cauza neputinței”
Sursa foto: Instagram Adda

Adda a transmis un mesaj emoționant, în timpul nopții, pe contul ei oficial de Instagram. Vedeta a transmis un semnal de alarmă legat de persoanele care se confruntă cu boala Lyme, cea din cauza căreia și viața artistei s-a schimbat în totalitate și din cauza căreia a avut de suferit. Ce a postat artista!

Adda a ajuns la capătul puterilor

Adda este una dintre cele mai cunoscute artiste din țara noastră, dar în ultima vreme, atenția nu s-a mai concentrat pe piesele sale și nici pe cariera sa, ci pe problemele de sănătate cu care se confruntă. Pentru a le fi de ajutor oamenilor care, din nefericire, trec prin aceleași lucruri ca și ea, artista a scris și o carte pe care a lansat-o anul trecut și prin intermediul căreia a reușit să le vorbească tuturor despre lucruri pe care nu a mai avut curajul de a le aduce în fața lor până acum. Sunt multe aspecte despre care nici măcar părinții ei nu aveau idee și despre care au aflat citindu-i cartea.

Noaptea trecută, Adda a simțit din nou că are un moment în care a ajuns la capătul puterilor, la doar 72 de ore după ce a făcut o injecție menită să o ajute în tratarea bolii de care suferă. Vedeta, neavând somn, a decis să își verifice și mesajele și a tras un semnal de alarmă imediat după, deoarece a realizat că sunt tot mai mulți oameni care își doresc să ia legătura cu ea și să discute despre afecțiunea care le-a schimbat viețile tuturor.

Mai apoi, partenera de viață a lui Cătălin Rizea a recunoscut că are momente în care îi vine urle de supărare pentru toți cei care pierd timp prețios din viața lor, dar mai ales pentru ea, deoarece a trecut și ea prin aceleași stări și situații ciudate. În plus, vedeta este conștientă că totul s-a întâmplat, deoarece unora nu le-a păsat de binele ei, dar în timp a învățat să aibă singură de ea, dar și de alții. Nu i-a fost ușor și nici acum nu îi este, dar încearcă să rămână puternică.

”E ora 2:20. Stau în bucătărie și beau un vin demisec. Au trecut alea 72 de ore de la injecție și să zicem că am voie un pic. Nu prea am voie că-i place și lui Gogu vinul. Dar jur că mă doare fix undeva ce-i place. E momentul ăla, după 72 de ore, în care mă doare efectiv undeva și trăiesc. În fine. Idee e că intru în mesaje. În ultima vreme, pe lângă mesajele legate de carieră, primesc multe de Lyme. Băi… multe. Multe rău! Niciodată nu mi-am depășit atribuțiile de om neșcolit în medicină, artist, pacient, bla, bla, bla, dar să leșin (ca să nu zic mor) de nu mi-a dat școala vieții să stau cu burta pe dânsa și să-i tocesc materia.
Eu, Adda Baladda, îmi vine să urlu de supărare. Îmi vine să urlu pentru toți cei care nu știu și pierd timp prețios. Să urlu și pentru mine că mi-am distrus o parte din viață din cauza celor pe care nu i-a interesat nici o secundă de binele meu. Dar totuși, trebuie să închin paharul ăsta pentru că am învățat să trăiesc cu toată ființa mea. Urlu pentru toți cei care plâng din cauza neputinței, a ignoranței, a industriei, știți voi care, a rahatului cu moț. A multor lipsuri, nedreptate. A suferinței oamenilor, a traumei care lasă urme chiar dacă reușești într-un final apoteotic să îți vindeci trupul. Hai, bă, să se schimbe ceva! Se poate! Știu că se poate! Vă rog!”, a scris Adda, în mediul online.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 5 voturi
Nu: 13 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

18 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9695 RON
0.00350
USD
USD: 4.6078 RON
0.00070
GBP
GBP: 5.8126 RON
0.00410
HUF
HUF: 1.2621 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5409 RON
0.00170
CHF
CHF: 5.1124 RON
-0.02100
Convertor valutar

Rezultat: ---