Showbiz

Adda, declarații despre al doilea copil. Când vrea să devină din nou mamă: „Îmi doresc o fetiță, brunetă”

schedule 08 iun. 2023, 13:21

Adda, declarații despre al doilea copil. Când vrea să devină din nou mamă: „Îmi doresc o fetiță, brunetă”
Sursa foto: Instagram Adda

Adda vrea să devină mamă pentru a doua oară. În urmă cu câteva zile, partenera de viață a lui Cătălin Rizea a vorbit despre acest aspect din viața sa, iar de curând a zis când ar vrea să rămână însărcinată și, de asemenea, a dezvăluit că de data aceasta își dorește o fetiță.

Adda, despre al doilea copil

Adda și Cătălin Rizeau au parte de o poveste de iubire care durează de ani buni și care a trecut prin multe. Toate situațiile dificile prin care au trecut de-a lungul timpului nu au făcut altceva decât să îi apropie și mai tare și să îi facă mult mai puternici. Una dintre cele mai grave probleme cu care s-au confruntat a fost cea legată de boala de care suferă Adda, care nu are leac, cu care se va confrunta toată viața, dar cu care a învățat să trăiască, din clipa în care a aflat diagnisticul corect.

Drumul până la aflarea diagosticului a fost unul de lungă durată și foarte, foarte greu, dar niciunul dintre ei nu și-a pierdut speranța, iar până la urmă, îndrăgita cântăreață a aflat că suferă de Lyme, ceea ce i-a schimbat total cursul vieții. A început să ia tratamentul corect pentru această afecțiune, iar mai apoi i-a ajutat și pe cei care trec prin aceeași situație ca și ea și care, din nefericire, chiar și la noi în țară, nu sunt deloc puțini. Chiar și în cadrul unui podcast unde cei doi soți au fost invitați recent, au vorbit despre acest subiect delicat, iar artista a mărturisit cu lacrimi în ochi că ar fi putut să își piardă viața oricum, iar unii medici au fost și ei șocați că acum este în regulă și că se ocupă de cariera sa și de familie la fel cum o făcea și înainte, deși a rămas cu urme.

A învățat foarte multe lucruri, dar nu are de gând să lase această boală în calea planurilor sale de viitor. Adda își dorește, de exemplu, să devină mamă pentru a doua oară, iar de data aceasta vrea să aducă pe lume o fetiță brunetă și cu ochii verzi. Întrebată când vrea să rămână însărcinată, ea a zis că în momentul în care va vrea Universul, mai ales că acum se concentrează pe sănătatea sa care este cea mai importantă.



”Evident că îmi doresc o fetiță, brunetă, cu ochii verzi, dar mă axez acum pe sănătate și când va vrea Universul să vină, va veni”, a declarat Adda, potrivit ciao.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9763 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6386 RON
0.01810
GBP
GBP: 5.8067 RON
-0.01890
HUF
HUF: 1.2671 RON
-0.00220
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.0843 RON
0.00950
Convertor valutar

Rezultat: ---