Showbiz

Adda, primele declarații după terminarea tratamentului pentru Lyme: „Postez și plâng ca un copil

schedule 07 nov. 2023, 13:46

Adda, primele declarații după terminarea tratamentului pentru Lyme: „Postez și plâng ca un copil
Sursa foto: Instagram Adda

Adda a terminat tratamentul pentru boala Lyme, după doi ani în care s-a chinut cu afecțiunea din cauza căreia și-ar fi putut pierde viața. Iată ce le-a povestit fanilor ei din mediul online. 



Adda, primele declarații după terminarea tratamentului pentru Lyme

Ultimii ani din viața Addei au fost unii plin de chin, din cauza bolii Lyme. Vedeta ar fi putut să își piardă viața, a luat zeci de pastile pe zi, dar în același timp a reușit să îi ajute și pe cei care se confruntă cu aceleași probleme ca și ea. În același timp, și-a găsit refugiul în scris și a publicat o carte, tot pentru a veni în ajutorul oamenilor. 

În urmă cu doar câteva ore, le-a dat o veste importantă fanilor ei de pe rețelele sociale. Partenera de viață a lui Cătălin Rizea a terminat tratamentul pentru boala cruntă și nu a existat fericire mai mare pentru ea, în momentul acela și chiar a recunoscut că în timp ce posta, plângea de fericire. De asemenea, și-a dat seama și că a exagerat cu pastilele pe care le-a luat, dar cel mai important este că a scăpat cu viață.



Îi era frică, era neliniștită și trecea repede de la agonie la extaz, dar nu s-a lăsat învinsă de boala Lyme, ci a continuat să lupte, deși nu mai putea în unele zile. A urcat pe scenă, a fost alături de familia ei și a reușit să o scoată cu bine la capăt. 

„Postez și plâng ca un copil. Am și băut un pic, deși e 14.30. Ideea e că, acum 30 de minute, am vorbit cu medicul meu și mi-a spus că oficial am terminat tratamentul pentru Lyme! Probabil o să mai beau un pic mai târziu și o să plâng iar… și apoi o să mai beau și iar o să plâng…”, a transmis Adda, în mediul online. 

Mai apoi, Adda a zis că în luna februarie a anului viitor se va testa din nou și tot ce speră este ca rezultatul să fie unul negativ, pentru a nu mai trece prin același coșmar.



SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---