Showbiz

Adda a rămas cu sechele din cauza bolii Lyme. Ce spune despre retragerea din muzică: „Am dureri foarte mari de oase”

schedule 03 oct. 2023, 10:32

Adda a rămas cu sechele din cauza bolii Lyme. Ce spune despre retragerea din muzică: „Am dureri foarte mari de oase”
Sursa foto: Instagram Adda

Adda a rămas cu sechele din cauza bolii Lyme, are dureri foarte mari de oase și obosește foarte, foarte repede. Ce a declarat artista despre retragerea din muzică.

Adda, despre retragerea din muzică

Boala Lyme îi dă încă mari bătăi de cap Addei, care mai are încă trei luni de tratament de făcut. Partenera de viață a lui Cătălin Rizea a rămas cu sechele de pe urma acesteia și speră ca următorul test pe care îl va face să fie unul negativ. Cel mai greu i-a fost, de fapt, să afle care este problema cu care se confruntă, pentru că niciun medic nu a fost în stare să îi pună un diagnostic corect, motiv pentru care a și luat un tratament greșit, care ar fi putut duce la decesul ei. A fost o minune faptul că a supraviețuit și este recunoscăoare pentru lucrul acesta.

De curând, artista a oferit un interviu în care a vorbit pe larg despre acest subiect și în care a dat, inclusiv, detalii despre momentul retragerii sale din muzică. Durerile de oase și faptul că obosește foarte repede o enervează foarte tare, dar este în același timp conștientă de faptul că poate trăi cu ele.

”Mai am de făcut tratament. Încă trei luni de injecții cu moldamin, din totalul de 18 luni. În primăvară mă testez, să văd dacă ies negativă. Oricum am rămas cu ceva sechele. Mai am dureri foarte mari de oase, uneori. Și obosesc destul de repede. Dar cu astea poți să trăiești. Îți mai dai cu cremă, mai faci masaj.
Mie când mi s-a declanșat boala, nu mai puteam respira, eram rău. M-am dus la Urgențe, la o clinică privateă, pentru că spitalele erau în carantină. M-a costat 2000 de lei o perfuzie. Dar nu au știut să-mi spună ce am. A doua zi m-am dus din nou acolo, alți 2000 de lei. Deci 4000 de lei s-au dus în 24 de ore.”, a declarat Adda, pentru cancan.ro.

Adda a spus că se mai vede urcând pe scenă încă 20 de ani de acum înainte, după care se va retrage și își va cumpăra o casă în Grecia. De asemenea, a precizat că nu vrea să se opereze pentru a fi mereu tânără, ci vrea să lase lucrurile să meargă de la sine și să se bucure de fiecare etapă a vieții sale, pentru că toate au frumusețea lor.

”Peste vreo 20 de ani mă retrag frumos, îmi iau o casă în Grecia. Vreau să cânt cât mai mult, dar eu nu o să mă operez. Nu o să-mi fac nimic ca să fiu forever young (n.r. mereu tânără). O să fiu stafidită pentru generațiile care vin. Fiecare cu alegerea lui. Și dacă vreau să-mi fac injecții cu botox sau acid hyaluronic, nu am voie.”, a mai zis ea.

Așadar, momentan, se ocupă de cariera sa și de familie, vrea să ducă o viață normală precum cea pe care o avea înainte și mai are trei luni de așteptat până când va afla dacă mai suferă sau nu de boala Lyme.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9763 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6386 RON
0.01810
GBP
GBP: 5.8067 RON
-0.01890
HUF
HUF: 1.2671 RON
-0.00220
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.0843 RON
0.00950
Convertor valutar

Rezultat: ---