Showbiz

Analizele au costat-o o avere pe Adda. Cât a scos din buzunar din cauza bolii Lyme: „E un teanc gros”

schedule 11 sept. 2023, 08:26

Analizele au costat-o o avere pe Adda. Cât a scos din buzunar din cauza bolii Lyme: „E un teanc gros”
Sursa foto: Instagram Adda

Adda a făcut o mulțime de analize, înainte de a afla că suferă de boala Lyme, care au costat-o o avere. Cât a fost nevoită să scoată din buzunar!

Adda, despre banii cheltuiți pe analize

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Adda a fost diagnosticată cu boala Lyme, care încă îi dă mari bătăi. Înainte de a afla exact ce are, partenera de viață a lui Cătălin Rizea s-a plimbat prin mai multe spitale, a consultat o mulțime de medici, iar toate aceste lucruri au costat o avere. Fiind vorba de sănătatea și de faptul că și-ar fi putut pierde viața în orice moment, sumele de bani scoase din buzunar nu au avut o prea mare importanță. A primit chiar și un diagnostic greșit, iar din cauza medicamentelor pe care le lua a avut mult de suferit și nu își dorea nimic mai mult decât să știe exact cu ce se confruntă, pentru a putea face ceva în sens.

Când a aflat că se confrunta, de fapt, cu boala Lyme, viața i s-a schimbat din toate punctele de vedere, iar unul dintre cele mai importante lucruri pe care le-a făcut a fost acela de a le sări în ajutor celor care trec prin aceeași situație și care la rândul lor au fost diagnosticați greșit.

Deși nu a mai făcut-o până acum, cântăreața a vorbit și despre costurile pe care le-au avut analizele. Vedeta a fost nevoită să plătească în jur de 15.000 de euro pentru investigațiile pe care le păstrează într-o cutie, dar a mai zis și că nu este doar cazul ei, ci a tuturor celor care suferă de această boală. Adda nu a pierdut doar bani în cazul de față, ci și timp foarte prețios, având multe zile în care s-a temut pentru viața ei.

Tot ea a dorit să le atragă atenția cadrelor medicale cp ar trebui să își testeze pacienții cu testele de calitate pe care le dețin, pentru că Lyme-ul nu este provocat doar de căpușă, așa cum crede majoritatea. Un alt lucru pe care l-a făcut pentru cei aflați în suferințp a fost acela de a scrie o carte care să îi ajute să treacă prin această perioadă grea din viețile lor.

„La mine toate analizele în valoare de 15.000 de euro stau într-o cutie. Nu le-am întins niciodată să văd câte sunt. E un teanc gros”, a povestit Adda, pe Instagram.



„Prin asta trece un bolnav de Borrelia până să primească diagnosticul. Problema e că pierde timp prețios, timp în care spirochetele se înmulțesc și migrează peste tot, afectând tot corpul. De asta se adaugă mereu câte un simptom.Așa că dragi infecționiști, reumatologi, cardiologi, neurologi, oftalmologi, alergologi și dermatologi- TESTAȚI PACIENȚII, dar cu testele alea BUNE, NU ELISA, ELFA și mama lu Ștefan cel Mare. Lyme ul nu e doar de la căpușă.
Nu fac Lyme doar cei cu eritem. Eritemul apare la muscatura, doar in doua cazuri. Daca capusa colcaia de borrelii sau daca pacientul avea deja anticorpi. De asta apare la 30% din oameni. Capusa nu trebuie sa fie cat un caine ca sa fie periculoasa. Majoritatea sunt mici ca o alunita. Nu toate se infig. Mare grija, cei care le scoateti. Nu le mai rupeti. Poate achizitionati in spitale crosete sau macar pensete. Nu mai bagati acul in picioarele copiilor muscati ca sa scoateti capusa. Ca aia daca se rupe, isi revarsa tot sucul gastric in victima. Iar daca saliva ei era light, cu siguranta faceti rahatu’ praf dupa ce da tot afara”, a mai zis Adda.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9763 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6386 RON
0.01810
GBP
GBP: 5.8067 RON
-0.01890
HUF
HUF: 1.2671 RON
-0.00220
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.0843 RON
0.00950
Convertor valutar

Rezultat: ---