Showbiz

Larisa Udilă, în lacrimi pe Instagram. Soțul ei a fost dus de urgență la spital: „Nu mai putea respira”

schedule 15 aug. 2023, 09:22

Larisa Udilă, în lacrimi pe Instagram. Soțul ei a fost dus de urgență la spital: „Nu mai putea respira”
Sursa foto: Instagram Larisa Udila

Larisa Udilă a trecut prin clipe de coșmar, după ce partenerul ei de viață nu a mai putut respira și a fost dus de urgență la spital. Vedeta și-a stăpânit cu greu lacrimile și le-a povestit fanilor ei ce s-a întâmplat.

Larisa Udilă, despre situația prin care a trecut soțul ei

Ultima lună de vară a fost văzută de către Alexandru Ogică și frumoasa lui parteneră de viață drept cea mai bună perioadă pentru a-și lua o vacanță. Nici el, nici Larisa Udilă nu bănuiau o secundă ce avea să li se întâmple, așa că s-au bucurat de fiecare zi așa cum au știut ei mai bine, au mâncat în cele mai mari restaurante și au postat multe imagini pe rețelele sociale. Fanii lor s-au bucurat să îi vadă fericiți și le-au urat toate gândurile lor bune, în secțiunea de comentarii.

Când nimic nu părea că ar putea să le distrugă vacanța pe care o așteptau de multă vreme, lui Alexandru Ogică i s-a făcut rău, iar partenera lui a mers cu acesta de urgență, la spital, pentru a primi îngrijirile de care avea nevoie. Cea mai mare sperietură a tras-o în momentul în care și-a dat seama că acesta nu mai poate respira.

La spital, au aflat că toate lucrurile acestea s-au întâmplat din cauza unei alergii de care suferă, dar nu au nici cea mai mică ideea la ce anume este Alexandru Ogică alergic, ci vor afla în momentul în care vor ajunge în România, iar el își va face analizele. Larisa Udilă le-a povestit fanilor că niciodată nu au luat în serios alergiile, doar că acum și-a dat seama cât de grave sunt acestea și cât de rău poate reacționa corpul, când o persoană alergică mănâncă un lucru pe care nu ar trebui să îl aibă în meniu.



„Nu am știut până astăzi că Ogi este alergic. Cel mai grav este că suntem și cu părinții lui în vacanță și imaginați-vă doar ce au simțit când l-au văzut că nu mai putea respira. Am tratat mereu alergiile cu superficialitate. Problema este că dacă nu le cunoști și mănânci ce nu trebuie ele pot fi fatale. Abia aștept să ajungem acasă să își facă analizele să aflăm la ce este alergic.
Nimeni nu ne-a spus aici doar i-au făcut hemoleucograma, perfuzii cu cortizon și l-au stabilizat. Acum este foarte bine, ne-am speriat rău de tot. Soacra-mea plângea, socrul meu era șocat...noroc că ne-a ajutat Ruby cu o salvare privată. Au venit în 5 minute și ne-au dus imediat la spital când au văzut cât de umflată era uvula (omulețul din gât). L-au văzut trei medici, au spus că este normal să reacționeze așa pentru că este vorba de o alergie și sunt destul de periculoase, dar este pe mâini bune. Nu îmi vine să cred că s-a terminat totul cu bine. Mi-a stat inima în loc!”, a transmis Larisa Udilă, pe Instagram.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---