Showbiz

Larisa Iordache, cerută în căsătorie la începutul anului: „Pagina 1 din 366 a început cu cel mai sincer da”

schedule 03 ian. 2024, 10:19

Larisa Iordache, cerută în căsătorie la începutul anului: „Pagina 1 din 366 a început cu cel mai sincer da”
Sursa foto: Instagram Larisa Iordache

Larisa Iordache a început anul în forță. Gimnasta a fost cerută în căsătorie în prima zi a anului și a zis „DA!”. Iată primele imagini de la eveniment!

 Larisa Iordache a fost cerută în căsătorie

Bucurie mare pentru Larisa Iordache, în prima zi a anului 2024. Gimnasta a avut parte de o surpriză de zile mari din partea iubitului său, Cristian Chiriță, care a cerut-o în căsătorie într-un decor de vis. Acesta s-a asigurat că totul iese ca la carte, pentru că și-a dorit ca viitoarea lui soție să aibă parte de niște clipe de poveste de care să își aducă aminte cu drag toata viața.

Larisa Iordache a zis cel mai sincer „Da!” din viața sa, iar mai apoi a postat câteva imagini pe rețelele sociale cu ea și iubitul său, cu buchetul mare de flori pe care l-a primit, dar și cu inelul, fiind fericită și recunoascătoare pentru tot ceea ce trăiește alături de bărbatul visurilor sale.

Sursa foto (c): Larisa Iordache/Instagram

Cei doi au o relație care se bazează pe iubire, comunicare și respect, fiind pregătiți pentru a-și întemeia o familie frumoasă împreună și pentru a trece prin tot ceea ce le va rezerva viața de acum înainte. Fanii sunt nerăbdători să o vadă în rochia de mireasă, după ce a postat imaginile respective chiar la începutul anului.

„01.01.2024. Pagina 1 din 366 a început cu cel mai sincer da. Te iubesc, Cristian Chiriță”, a transmis Larisa Iordache, pe Instagram.


Sursa foto (c): Larisa Iordache/Instagram

Chiar înainte ca gimnasta să fie cerută în căsătorie de către partenerul ei de viață, a oferit un interviu în care a vorbit despre modul în care își imaginează ea că va fi ziua cea mare. Larisa Iordache era convinsă că totul va ieși așa cum trebuie, deoarece viitorul ei soț o cunoaște prea bine și nu avea nevoie de niciun indiciu din partea sa. A crezut că momentul va fi unul special și chiar așa a fost, iar imaginile vorbesc de la sine.

„Sinceră să fiu, mi-aș face foarte multe filme, mi-aș imagina foarte multe lucruri, dar nimic nu s-ar pupa cu nimic din mintea mea cu ce va fi pregătit. Mă cunoaște atât de bine, încât nu trebuie să-i dau eu vreun tips. Nici măcar nu știu cum aș vrea să se întâmple în momentul respectiv. Momentul în sine ar fi special pentru mine și pentru el că suntem împreună. Cu siguranță când va fi întrebarea și răspunsul vom face acest pas cu inima deschisă”, spunea Larisa Iordache într-o emisiune TV, conform wowbiz.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---