Showbiz

Larisa Iordache a fost operată de urgență. Care este starea vedetei: „Riscam să-mi pierd rinichiul”

schedule 25 iul. 2023, 15:55

Larisa Iordache a fost operată de urgență. Care este starea vedetei: „Riscam să-mi pierd rinichiul”
Sursa foto: Instagram Larisa Iordacje

Larisa Iordache a fost operată de urgență, iar după intervenție a dat câteva declarații despre ceea ce i s-a întâmplat, dar mai ales despre cum se simte, după ce era pe punctul de a-și pierde rinichiul.

Larisa Iordache a fost operată de urgență

În ultima vreme, problemele se țin scai de Larisa Iordache. Fosta campioană la gimnastică a ajuns din nou pe mâinile medicilor, care au decis că ar trebui să o opereze de urgență. La cei 27 de ani ai săi, nu credea că va ajunge să treacă prin asemenea situații, iar când a ajuns la spital cu febră, infecție și a făcut o criză, toată lumea s-a speriat, dar ea a crezut în medicul care s-a ocupat de ea că o va ajuta.

„Am ajuns la spital cu criză, cu febră, infecție, am avut noroc să dau de un medic foarte bun, care s-a ocupat de mine foarte bine. M-a pregătit cu ce se poate întâmpla. Am intrat în operație, mi-a montat un stent aproape o lună, pentru a putea elimina lichidul și infecția care se formase”, a declarat Larisa Iordache, potrivit wowbiz.ro.

Sportivei  i-a fost montat un stent prin care să elimine infecția și lichidul, dar în ciuda acestui lucru a fost nevoie de o nouă operație, pentru că risca să își piardă rinichiul. Intervențiile au fost făcute la doar o lună distanță, dar nu exista nicio altă variantă în acest caz, cel mai important fiind pentru ea acum faptul că este în afara oricărui pericol. În plus, Larisa Iordache a mai povestit și că recuperarea a durat două săptămâni, iar în cazul în care lucrurile nu ar fi ieșit bine de data aceasta, în patru săptămâni ar fi trebuit să o ia de la capăt și nimeni nu și-ar fi dorit lucrul acesta.



Pentru ca situația să nu scape de sub control, Larisa Iordache trebuie să respecte indicațiile medicilor și să aibă foarte mare grijă să își ia tratamentul, dar și să bea foarte multă apă. Problemele de sănătate cu care se confruntă nu sunt deloc ușoare, dar are mare încredere că va reveni totul la normal, cât mai repede cu putință.

,,Riscam să-mi pierd rinichiul. După o lună de zile, m-a operat din nou și medicul mi-a spus că trebuie să am noroc, ca să se spargă toată pietricica, pentru că era destul de mare. Dacă nu, trebuia să-mi mai pună un stent o lună de zile și să mă opereze iar. Și aici intervine partea psihologică. Am reușit din fericire să scap, iar după 2 săptămâni mi-am revenit la ritmul normal, am mai făcut tratament, iar acum sunt foarte bine, dar am mare grijă. Beau apă mai mult decât o făceam înainte”, a mai zis vedeta.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---