Showbiz

Larisa Iordache, nerăbdătoare să devină mamă pentru prima dată: „Știm că Dumnezeu ne iubește”

schedule 06 ian. 2024, 11:11

Larisa Iordache, nerăbdătoare să devină mamă pentru prima dată: „Știm că Dumnezeu ne iubește”
Sursa foto: Instagram Larisa Iordache

Larisa Iordache este nerăbdătoare să devină mamă pentru prima dată și a făcut anunțul la scurt timp după ce partenerul ei de viață a cerut-o în căsătorie.

Larisa Iordache vrea să devină mamă

 Larisa Iordache și Cristian Chiriță trăiesc o frumoasă poveste de iubire, iar acum sunt mai pregătiți decât au fost vreodată să ducă relația lor la un alt nivel. Gimnasta a avut parte de o surpriză de zile mari, în prima zi a anului, când partenerul ei de viață și-a făcut curaj și a cerut-o în căsătorie. Vedeta nu a putut ține vestea doar pentru ea, așa că a postat câteva imagini pe rețelele sociale, care au adunat mii de aprecieri și reacții din partea oamenilor care s-au bucurat pentru ei și pentru tot ceea ce li se va întâmpla în viitorul apropiat.

Cei doi au planuri serioase, iar după ce vor deveni oficial soț și soție, vor să își întemeieze o familie în adevăratul sens al cuvântului. Larisa Iordache este nerăbdătoare, de asemenea, să devină mamă pentru prima dată și nu doar ea își dorește lucrul acesta ci și Cristian Chiriță, care este gata să își ia rolul de tată în serios. Cei doi au vorbit despre sincer despre lucrurile acestea și sunt extrem de fericiți pentru tot ceea ce trăiesc împreună.



„Ne dorim. Știm că Dumnezeu ne iubește și mai ales că o avem pe mama acolo, care ne dorește binele și ne călăuzește cumva calea. Vorbim și noi despre lucrurile astea, însă până la urmă vor veni lucrurile la momentul potrivit.”, a declarat Larisa Iordache, pentru playtech.ro.

Ea a povestit că iubitul ei se emoționează foarte tare, când vine vorba despre acest aspect, mai ales că au vorbit în repetate rânduri despre momentul în care vor deveni părinți și se consideră pregătiți, pentru a-și mări familia și nu există sentiment mai frumos pentru ei.

„El este destul de emotiv când vine vorba despre asta, însă vă asigur că vorbim despre acest aspect. Ne dorim un viitor împreună și cred că asta contează cel mai mult.”, a mai zis ea.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---