Showbiz

Au trecut șase luni de la accidentul provocat de Ana Morodan. Cum a schimbat-o scandalul: „Nu știu ce a fost în capul meu”

schedule 17 oct. 2023, 11:44

Au trecut șase luni de la accidentul provocat de Ana Morodan. Cum a schimbat-o scandalul: „Nu știu ce a fost în capul meu”
Sursa foto: Instagram Ana Morodan

Ana Morodan a făcut câteva declarații despre scandalul în care a fost implicată în urma accidentului pe care l-a provocat în urmă cu șase luni. Cum i s-a schimbat viața în doar jumătate de an.

Ana Morodan, declarații la șase luni de la accident

În urmă cu șase luni, Ana Morodan a provocat un accident în București, care i-a schimbat viața. Vedeta a trecut prin clipe grele, a făcut terapie și s-a ocupat mai mult de ea, iar recent a făcut câteva dezvăluiri despre ceea ce s-a petrecut la momentul respectiv și nici acum nu își poate explica de ce a procedat în felul acela. În ciuda tuturor lucrurilor care s-au spus despre ea, cel mai tare a deranjat-o faptul că nimeni nu s-a mai interesat de rezultatele analizelor, după ce a fost acuzată că ar fi condus sub influența substanțelor interzise.

”Sunt chiar ok. Mi-a prins foarte bine liniștea aceasta și spațiul care s-a creat în jurul meu în toată această perioadă. Din păcate, nimeni nu a mai verificat ce a ieșit cu adevărat după, în sânge, la analize. Nu cred că mai e cazul și nici nu mai doresc să vorbesc despre asta. Dintr-o dată, m-am trezit fiind făcută beată și drogată. Și pe Nurofen forte scrie să nu conduci, pentru că-ți afectează capacitatea de a conduce. Conform oricărui psiholog, e o diferență foarte mare între un medicament luat pe rețetă și un drog.”, a declarat Ana Morodan, pentru cancan.ro.

Influencerița este recunoscătoare pentru faptul că nu a lovit pe nimeni, pentru că în caz contrar, situația s-ar fi complicat și nimeni nu și-ar fi dorit asta.

”Eu în continuare sunt primul om care spune că nu știu ce a fost în capul meu. Este regretabil ce s-a întâmplat și mă consider un om foarte norocos că nu am făcut mai rău și nu am lovit pe nimeni. Nu spun însă că mi s-a făcut vreo nedreptate. Nu am înțeles cum zambilele au ajuns lalele.”, a mai zis ea.

Viața vedetei s-a schimbat total în urma accidentului în care a fost implicată din toate punctele de vedere, dar cel mai important este faptul că a învățat să își facă mai mult timp pentru ea. Avea mare nevoie de spațiu personal și ajunsese într-un punct în care își dorea să se poată ocupa mai mult de proictele sale.

”Prin lucruri din acestea, foarte mici. Inclusiv faptul că am avut timp și să-mi creez o rutină zilnică. Pentru că eu dimineața mă trezeam, mă aruncam în haine și plecam la birou. Faptul că acum am timp să stau cu mine, să fac sport, să mănânc, să mă uit pe pereți, să ies pe terasă, să mă joc cu pisica….Prin astfel de lucruri mi-am schimbat viața. S-a creat un spațiu foarte mare în jurul meu, de care aveam nevoie. Ajunsesem într-un punct în care eu îmi doream de foarte mult timp să-mi construiesc niște proiecte și nu mai apucam. Pentru că eram implicată în alte proiecte, pentru alți oameni, iar eu nu mai apucam să-mi văd de businessurile mele. Efectiv, am stat eu cu mine însămi.”, a mai adăugat Ana Morodan, pentru sursa citată.

Ziua aceea a fost una pe care nu o va uita niciodată, dar nu își poate aminti câte pastile a luat atunci. De asemenea, vedeta a spus că în sânge nu i-a ieșit alcool și nici droguri, dar a greșit în momentul în care a fugit de polițiști, când aceștia au vrut să o oprească în trafic.

”A fost o zi complet nefastă. Eram atât de agitată, cu atâtea lucruri pe cap. Îmi suna telefonul în continuu, din toate direcțiile. Acum vorbeam agricultură, apoi mută-te pe construcții… Efectiv, nu am mai ținut minte câte pastile am luat. Sunt puse în bucătărie, pe niște tăvițe de argint. Și când intram în bucătărie să-mi mai pun apă, eu tot mai luam câte una. Nu mi-am mai dat seama, efectiv. Repet, nu sunt o imbecilă să spun că sunt nevinovată. Nu, am dat-o de gard. Dar oamenii trebuie să înțeleagă două lucruri. Mai întâi, nu am ieșit cu alcool în analizele de sânge și nu am avut nici droguri. Eu nu am condus apoi xanaxată prin oraș. Am fost oprită de poliție, nu am vrut să suflu. După care m-am urcat în mașină, fiind trimisă să ajung la accidente ușoare. M-am urcat înapoi la volan și am mai condus doar vreo 300-400 de metri. Apoi nu am mai condus!”, a mai povestit vedeta.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---