Showbiz

Ana Morodan, dezamăgită de influencerii din România. Ce a enervat-o atât de rău: „Oamenii suferă și trăiesc un război și noi...”

schedule 16 oct. 2023, 10:32

Ana Morodan, dezamăgită de influencerii din România. Ce a enervat-o atât de rău: „Oamenii suferă și trăiesc un război și noi...”
Sursa foto: Instagram Ana Morodan

Ana Morodan le-a transmis colegilor ei de breaslă un mesaj dur. Vedeta s-a declarat dezamăgită de unii dintre ei și nu s-a ferit să o spună. Iată ce s-a întâmplat!

Ana Morodan, dezamăgită de influencerii din România

Ana Morodan se află pe lista celor mai cunoscute și apreciate influencerițe de la noi din țară și chiar dacă a făcut mai multe greșeli de-a lungul timpului, și-a dat seama unde a greșit și a încercat să își îndrepte comporatamentul. De asemenea, cea numită ”Contesa Digitală” a fost de nenumărate ori criticată chiar și de oamenii care o îndrăgeau și care o urmăreau la orice pas, mai ales din cauza accidentului pe care l-a provocat în urmă cu doar câteva luni și care a avut un impact destul de mare asupra sa.

A fost conștientă de toate greșelile pe care le-a făcut, a făcut tot posibilul să se schimbe, iar acum este un om nou, care privește cu alți ochi lumea din jurul ei. Recent, aceasta și-a exprimat opinia prin intermediul unor Story-uri în care i-a luat în vizor pe mulți dintre creatorii de conținut de la noi din țară.

Ana Morodan consideră că oamenii ar trebui să fie conștienți că pacea în care trăim este un lucru fragil și că ar putea să dispară în orice clipă. Mai mult de atât, influencerița crede că unii dintre colegii ei de breaslă nu sunt recunoscători pentru viața liniștită pe care o duc și i se pare ireal că deși în Israel și Palestina este război și că mii de oameni nevinovați își pierd viețile și suferă, ei continuă să posteze reel-uri legate de felul în care ar trebui să ne îmbrăcăm.

Creatoarea de conținut este dezamăgită de postările lor și a dorit să își ia această piatră de pe suflet, transmițând un mesaj dur în mediul online.

„Mi-am dat seama acum că mulți dintre noi ne trăim viețile în pace, luând-o ca pe ceva care e un fapt de drept, pe când ar trebui să fim mai conștienți ce lucru fragil e această pace. Undeva în lume, oamenii suferă și trăiesc un război și noi continuăm să postăm reel-uri despre cum ne îmbrăcăm”, a transmis Ana Morodan, pe Instagram.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---