Showbiz

Ana Morodan, adevărul despre incidentul în care a fost implicată: „Sunt norocoasă că nu am lovit pe nimeni”

schedule 18 mai 2023, 09:19

Ana Morodan, adevărul despre incidentul în care a fost implicată: „Sunt norocoasă că nu am lovit pe nimeni”
Sursa foto: Instagram Ana Morodan

Ana Morodan a spus adevărul despre incidentul în care a fost implicată, în urmă cu câteva săptămâni, de pe urma căruia a avut de suferit și s-a ales cu trei dosare penale, fiind găsită conducând atât sub influența alcoolului, cât și a unor subtanțe interzise despre care a zis că le avea în sânge din cauza pastilelor pentru somn pe care le ia la recomndarea medicului.

Ana Morodan, despre incidentul în care a fost implicată

În urmă cu doar câteva săptămâni, Ana Morodan a avut partea de una dintre cele mai grele încercări din viața sa. Vedeta a refuzat, inițial, să oprească la semnalul polițiștilor, argumentând mai apoi că nu l-a văzut. În fuga ei de poliție, a lovit alte două mașini, iar când oamenii legii au reușit să o oprească, au descoperit nu doar că influencerița conducea sub influența alcoolului în noaptea respetivă, dar și sub influența unor substanțe interzise, moment în care s-a ales cu trei dosare penale.

A urmat o perioadă de tăcere, după care „Contesa digitală” a ieșit în mediul online cu o serie de declarații, iar mai apoi a dorit să le fie de ajutor fanilor ei și le-a oferit ocazia de a-și promova gratis, pe contul ei de Instagram, micile afaceri, conștientă fiind că este urmărită de mulți oameni interesați de asemenea lucruri.

„Într-adevăr, consider că am greșit și pot să spun că sunt norocoasă că nu am lovit pe nimeni, că nu s-a întâmplat o nenorocire. Eu sunt singura persoană care suportă consecințele. Sunt oameni care comentează cu drobul de sare: ce s-ar fi întâmplat dacă ar fi dat cu mașina peste copilul meu? Da, este corect. S-ar fi întâmplat ceva nașpa. Dar nu sunt singura persoană care conduce așa la volan. Sunt o persoană cu o imagine publică și e firesc să se creeze tam-tam”, a declarat Ana Morodan, pentru fanatik.ro.


Recent, Ana Morodan a dat din nou câteva declarații, spunând clar că a greșit, dar că este o persoană norocoasă, din simplul motiv că nu lovit niciun om în seara aceea, pentru că s-ar fi întâmplat o nenorocire și este ultimul lucru pe care și-l dorea. Este singura care suportă consecințele în cazul de față, nefiind nici prima, nici ultima care urcă așa la volan, doar că fiind persoană publică, este firesc ca oamenii să comenteze situația ceva mai mult, în opinia sa.

„Eu nu mă uit la ce scrie lumea despre mine. Nu mă pun să fac exhibiții, să răspund eu oamenilor, să mă cert cu ei, să le explic: măi, există diferență între drog și a lua un medicament prescris pe rețetă pe care îl iei, poate iei o pastilă în plus. Mie asta mi-a ieșit, benzodiazepină, care e substanță activă(...). Nu mi-a ieșit niciun fel de drog. Eu nu mă droghez. Nici la alcool nu a ieșit un alcool cine știe cât, a ieșit 0,05, care a ieșit după o bere. E mai puțin decât o bere, pentru că da, într-adevăr, băusem dimineața chiar fix o bere”, a mai zis ea.

De asemenea, a zis că nu le răspunde celor care o critică, pentru că nu consumase nicio substanță interzisă, singura pe care o avea în sânge fiind cea provenită de la pastilele pentru somn pe care le consumă de multă vreme. Cel mai important este că, într-una dintre cele mai grele perioade din viața sa, prietenii i-au fost aproape și au susținut-o așa cum au știut ei mai bine.

„Au fost lângă mine, pe lângă prietenii mei, foarte mulți oameni din online, care și-au asumat să scrie lucruri pozitive, știind că vor fi atacați. De exemplu, Adelina Pestrițu, săraca de ea, mi-a zis să fiu puternică. Trebuia să intru la comentariul ei să îl șterg. Mi-a zis: „Nu îl șterge, că eu sunt lângă tine. Îmi asum”. Mno, și ea, săraca, au început să îi scrie că a luat patru la Bac, că ești o imbecilă. Chiar am primit foarte mult bine în această situație. Oamenii au fost foarte ok. Chiar vorbeam acum vreo trei zile cu agenția mea de branding. Măi, de ce îmi scriu toți să fiu tare, că o să trec și peste asta?”, a adăugat influencerița.



SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---