Showbiz

Ana Morodan a luat foc în mediul online. Vedeta, cuvinte dure la adresa femeilor din România

schedule 08 mai 2023, 09:18

Ana Morodan a luat foc în mediul online. Vedeta, cuvinte dure la adresa femeilor din România
Sursa foto: Instagram Ana Morodan

Ana Morodan lovește din nou, prin intermediul unui mesaj dur pe care l-a transmis în mediul online și care este le este adresat multora dintre femeile din România. Vedeta nu s-a putut abține, deși știe că au fost multe momente în care a dat-o în bară la rândul ei, mai ales în ultima lună.

Ana Morodan, foc și pară pe Instagram

Ana Morodan nu se poate abține, când nu îi convine ceva, indiferent despre ce ar fi vorba și chiar dacă acțiunile sale din ultima vreme au fost și ele demne de criticat, ea nu s-a putut abține să nu își dea cu părerea despre unele femei din România. „Contesa digitală” a dorit cumva să își spele păcatele față de cei care o urmăresc și care au crezut mereu că au ceva de învățat de la el, iar în acest sens, le-a dat ocazia de a-și promova micile afaceri direct pe contul ei de Instagram, tocmai pentru că este urmărită de un număr atât de mare de oameni.

În plus, a decis că este mult mai bine atât pentru ea, cât și pentru cei care o înconjoară să se interneze cu bună știință la psihiatrie. Nu își dorește nimic mai tare în clipa de față decât să scape de dependența de medicamente și era conștientă că nu există o variantă mai bună decât cea pe care a ales-o deja.

Deși face eforturi considerabile în ceea ce privește recuperarea sa, Ana Morodan nu poate lăsa deoparte lucrurile care o scot din sărite, iar recent a transmis câteva cuvinte dure adresate unora dintre femeile din România, mai exact celor care își iau partenerii de viață după ele la cumpărături, pentru că este clar că nu le face plăcere să facă asta. Blondina a zis clar că nu le va putea înțelege vreodată și nici nu i se pare în regulă nici faptul că tot femeile respective le cer iubiților lor sfaturi despre culori și tipuri de haine, la care în mod evident, din punctul ei de vedere, nu se pricep deloc. Ei bine, așa cum era de așteptat, ea a fost criticată la rândul ei pentru spusele sale, fiind considerată de unii nepotrivită să deschidă asemenea subiecte, pe rețelele sociale, având în vedere ceea ce s-a întâmplat cu ea în urmă cu aproape o lună.

„Nu o să înțeleg niciodată femeile care își târăsc partenerii de viață cu ele la cumpărături și-i țin pe săracii în picioare, pe scaune și îi întreabă se potrivește mov cu roz, merge plisat cu in… Măi, nu”, este mesajul transmis de Ana Morodan, pe Instagram.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---