Showbiz

Ana Morodan, decizie importantă după ce s-a ales cu trei dosare penale: „Am cerut ajutor, m-am informat”

schedule 25 apr. 2023, 08:31

Ana Morodan, decizie importantă după ce s-a ales cu trei dosare penale: „Am cerut ajutor, m-am informat”
Sursa foto: YouTube rovion

Ana Morodan a luat o decizie importantă, după ce s-a ales cu trei dosare penale în urmă cu aproximativ o lună. Vedeta vrea să facă anumite schimbări în viața sa, fiind conștientă că felul în care a reacționat nu a fost tocmai unul corect.

Ana Morodan a luat o decizie importantă

Ana Morodan nu trece prin cea mai bună perioadă din viața sa, după ce a fost prinsă conducând sub influența băuturilor alcoolice și a subatanțelor interzise. „Contesa digitală” a încercat să fugă de poliție, după ce aceștia i-au dat semnal să oprească, timp în care a lovit alte două mașini, iar situația a luat o cu totul și cu totul o altă întorsătură, blondina primind mai apoi două dosare penale.

Influencerița și-a propus, în urma acestei întâmplări nefericite din viața ei, să facă mai multe schimbări și crede cu tărie că va reuși lucrul acesta cu ajutorul echipei pe care o are și a oamenilor minunați din jurul ei. A decis, de asemenea, să ceară ajutor, s-a informat și va alege o altă cale pentru a se simți bine, nu pastilele pe care le consuma înainte de incident. Ana Morodan speră ca toate persoanele care se află în situația sa să învețe ceva de pe urma trăirilor sale și să nu procedeze la fel, pentru că nu vor ajunge în niciun punct.

„O să aleg altă cale și nu o să mai recurg la pastile pentru a mă simți bine și cred că ajutată de toată echipa mea și de oamenii minunați care au fost în jurul meu o să fac lucrurile corecte. (...) Am cerut ajutor, m-am informat despre cum ar trebui să fac asta și o să vedeți toți pașii ăștia și sper ca cei care sunt în situația mea, pentru că știu că sunt mulți, să vadă mai repede o altă cale de a fi bine decât refugiul în aceste pastile”, a declarat Ana Morodan, la Antena Stars.

De asemenea, influencerița a oferit câteva declarații și despre substanțele interzise care i-au fost găsite în sânge. Vedeta a precizat, pentru cei care au acuzat-o, faptul că există o mare diferență între calmantele pe care le ia și la care ar vrea să renunțe și droguri. Tot ea a mai zis că dacă acestea sunt consumate în exces, nu fac altceva decât să pună stăpânire pe consumator și pe creierul lui, nefiind un lucru care să dureze o oră, ci o zi sau două.

„E o diferență între aceste calmante și droguri, dar atunci când iei aceste calmante în exces, ele pun stăpânire pe tine și pe creierul tău. Nu e o chestie care durează o oră. Efectul poate să dureze o zi sau două”, a mai zis ea.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9759 RON
-0.00010
USD
USD: 4.6361 RON
0.00770
GBP
GBP: 5.8194 RON
0.00060
HUF
HUF: 1.2736 RON
-0.00460
BGN
BGN: 2.5441 RON
CHF
CHF: 5.0891 RON
0.00570
Convertor valutar

Rezultat: ---