Showbiz

Ana Morodan, o lună cu peripeții. Contesa digitală s-a pozat în cârje în fața spitalului

schedule 25 aug. 2023, 07:57

Ana Morodan, o lună cu peripeții. Contesa digitală s-a pozat în cârje în fața spitalului
Sursa foto: Instagram Ana Morodan

Ana Morodan a avut parte de o lună cu peripeții, după cum chiar ea a zis în mediul online. Vedeta s-a pozat în cârje, în fața spitalului, iar mai apoi le-a povestit fanilor ei ce anume i s-a întâmplat.

Ana Morodan, o lună cu peripeții

Ana Morodan nu a trecut prin cele mai frumoase momente din viața sa, în ultima vremea. Cea numită pe internet „Contesa digitală” a provocat un accident grav, în timp ce încerca să scape de oamenii legii, motiv pentru care a avut probleme serioase și pentru care a decis să ia o pauză de la rețelele sociale. Mai mult de atât, a decis să le vină în ajutor oamenilor care nu au o vizibiltate atât de mare precum ea și să le dea șansa de a-și promova micile afaceri direct pe contul ei de Instagram. A fost o ocazie unică pentru mulți, ocazie de care au profitat din plin.

După o pauză destul de mare, Ana Morodan a revenit în forță și postează din ce în ce mai des. Aceasta vorbește cu fanii ei atât despre momentele frumoase de care se bucură, cât și despre cele în care nu este chiar în cea mai bună formă a sa, pentru că a ajuns la concluzia că deși a fost crescută să nu își arate slăbiciunile în fața altora, stările rele sunt unele normale și fac parte din viața fiecăruia.

„Feng Shui a zis pentru Șobolanul de Lemn o lună cu peripeții…”, a transmis Ana Morodan, pe social media.



Astfel, de curând, s-a pozat în cârje și a reușit să îngrijoreze pe toată lumea, direct în fața spitalului. Ana Morodan a avut parte, după cum chiar ea s-a exprimat de o lună cu peripeții în care i s-au întâmplat tot felul de lucruri mai puțin plăcute. Pentru a nu-și lăsa urmăritorii în ceață, le-a povestit că a alunecat pe o scară și și-a rupt ligamentul. Cel mai mare regret al ei este legat de faptul că ar fi trebuit să urce pe munte și nici măcar nu mai poate să meargă, așa că este nevoită să repogrameze, până când se va repune pe picioare.

„Noah…am alunecat pe o scară, mi-am rupt ligamentul (…) Și eu marți eram programată să mă urc pe munte. Exclus. Hai acum, închide și deschide-mi portiera”, a mai zis ea.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---