Showbiz

Ana Morodan știe ce vrea de la viață. Ce și-a propus să facă în următoarele luni: „O să vedeți pe Instagram”

schedule 11 sept. 2023, 08:00

Ana Morodan știe ce vrea de la viață. Ce și-a propus să facă în următoarele luni: „O să vedeți pe Instagram”
Sursa foto: Instagram Ana Morodan

Ana Morodan știe ce vrea de la viață și și-a dorit ca și fanii săi să aibă idee care sunt planurile sale pentru următoarea perioadă. Iată ce și-a propus vedeta și care sunt schimbările pe care vrea să le facă.

Ana Morodan, planul pentru următoarele luni din viața sa

Ana Morodan este una dintre cele mai îndrăgite influencerițe de la noi. Viața ei s-a schimbat radical, în urma accidentului pe care l-a provocat în urmă cu câteva luni, iar dacă înainte era mulțumită de aspectul ei fizic, nu mai poate afirma același lucru și la momentul actual. Vedeta cântărea în trecut nici mai mult, nici mai puțin de 45 de kilograme și chiar dacă unii ar fi zis despre ea că era mult prea slabă, aceasta adora felul în care arăta și ar da orice să poată da timpul înapoi, dar nici nu are de gând să stea cu mâinile în sân.

S-a îngrășat cu câteva kilograme, iar acest lucru îi dă mari bătăi de cap, pentru că nici măcar inelele pe care le are nu îi mai încap pe degete. Astfel, vrea ca în perioada următoare vrea să câștige lupta împotriva kilogramelor în plus și să dea jos cinci pe lună, pentru a se simți din nou bine în pielea sa, dar și pentru a-și putea pune bijuteriile pe care le adoră atât de mult și pe care acum nu le mai poate purta.

Rămâne de văzut dacă va reuși să se țină de plan, dar fanii au mare încredere în ea că va reuși, pentru că știu despre Ana Morodan că este o persoană ambițioasă care, în momentul în care își dorește ceva cu adevărat, nimeni și nimic nu o poate opri.

„Dacă aș putea să-mi pun pe fiecare deget câte un diamant nu aș avea cum pentru că m-am îngrășat în ultima vreme și nu îmi mai încap pe degete. Mi s-au îngrășat și degetele. Nu am dragă toate mărimile, am cum eram când eram slăbuță. Lasă că o să mă vedeți din nou slăbuță, nu le mai lărgesc.
Nu sunt nici acum vreo obeză. Să știi că sunt foarte mulțumită de mine în perioada asta a vieții mele, dar sunt foarte ok acum, dar aș vrea înapoi la 45 de kilograme. Să fiu uscățică. Eram prea slabă? Mie mi se părea că eram superbă. Dacă nu 45 de kilograme, măcar acolo 50. Am calculat. Dacă slăbesc 5 kilograme pe lună, în luna noiembrie o să am 50 de kilograme. Să mă vezi atunci cu multe inele, cu toate inele”, a declarat Ana Morodan, pentru ego.ro.

Nu doar în ceea ce privește aspectul fizic vrea să facă anumite schimbări în viața sa, ci și din alte puncte de vedere. „Contesa digitală” și-a propis ca pe perioada iernii să plece într-un loc călduros unde nu și-a cumpărat o casă, ci doar a decis să o închiereze. A ales unul special și anume Bali și le-a promis fanilor ei că îi va ține la curent cu tot ceea se va petrece în viața sa iar în ceea ce privește afacerile sale, aceasta a povestit că a organizat totul, astfel încât să poată coordona echipa pe care o are de peste hotare.



Vedeta a mai zis că are de gând să muncească, să stea la soare, să meargă la cumpărături sau să facă orice alt lucru pe care îl face acasă, doar că la căldură.

„În luna decembrie voi rezida în Bali! Plec din țară e abrupt spus. O să mă mut pe perioada iernii la căldură. Nu am achiziționat o casă, am închiriat o casă. Știți că nu îmi place să fac bravură, o să vedeți pe Instagram, e o casă încăpătoare. O să stau în Bali pe perioada nedeterminată. Mi-am propus iarna să stau un pic la căldură, mi-am și organizat afacerile în așa fel încât să îmi pot coordona echipa de acolo.
Cred că iarna asta aș vrea să stau acolo. Am o cunoștință acolo, am niște prieteni români care și ei își petrec iarna acolo, dar eu mă simt bine și singură. O să fac acolo ce fac și aici. O să muncesc, o să mă regăsesc, o să citesc, o să stau la soare, o să fac shopping, o să fac ce fac și aici”, a mai zis ea, conform spynews.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 9 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

28 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9756 RON
-0.00030
USD
USD: 4.6134 RON
0.02300
GBP
GBP: 5.7832 RON
0.00510
HUF
HUF: 1.2824 RON
-0.00140
BGN
BGN: 2.544 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.0909 RON
0.00650
Convertor valutar

Rezultat: ---