Showbiz

Ana Morodan s-a ales cu trei dosare penale. Influencerița, prinsă conducând fără permis și sub influența alcoolului și a unor substanțe interzise

schedule 30 mar. 2023, 10:15

Ana Morodan s-a ales cu trei dosare penale. Influencerița, prinsă conducând fără permis și sub influența alcoolului și a unor substanțe interzise
Sursa foto: YouTube Kanal D Romania

Ana Morodan s-a ales cu trei dosare penale, fiind cercetată sub control judiciar. Vedeta a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor, iar în încercarea de a scăpa a mai lovit două mașini. Mai apoi, oprită fiind de oamenii legi, s-a aflat că influencerița conducea fără permis, sub influența băuturilor alcoolice și după ce a consumat niște substanțe interzise. Ce a avut de zis în apărarea sa!

Ana Morodan are trei dosare penale și este sub control judiciar

Ana Morodan are probleme serioase cu legea, după ce în urmă cu două seri, cea pe care oamenii care o urmăresc pe rețelele sociale o cunosc drept „Contesa digitală” a fost prinsă conducând fără permis, sub influența unor substanțe interzise pe care nu a recunoscut că le-ar fi consumat și despre care a zis că ar fi niște pastile pentru somn pentru care are o rețetă de la medic, dar și sub influența băuturilor alcoolice. Blondina a refuzat, inițial, să oprească la semnalele oamenilor legii, lovind în goana sa alte două mașini.

Mai apoi, după ce a fost reținută de către polițiști, s-a ales cu trei dosare penale, iar după vizita la tribunal de unde a ieșit cu zâmbetul pe buze, s-a decis cercetarea acesteia sub control judiciar. Deși a preferat să păstreze tăcerea, ea a simțit mai apoi nevoia să spună câte ceva în apărarea sa.

De asemenea, „Contesa digitală” a refuzat prelevarea probelor biologice, să sufle în fiolă sau să colaboreze în vreun fel cu oamenii legii. Deși nimeni nu se aștepta la asta, Ana Morodan a dat și câteva declarații în acest sens, moment în care a recunoscut că a condus fără carnet și a zis clar că nu încurajează un asemene comportament, dar a negat că ar fi consumat anumite substanțe interzise, ci doar niște pastile. Rămâne de văzut ce i se va întâmpla vedetei, care va fi pedeapsa ei și cum vor decurge lucrurile, dar cert este că a dat serios de probleme, iar fanii ei sunt dezamăgiți de comportamentul ei, mai ales că zilele trecute a apărut pe TikTok beată, ceea ce a atras după sine multe comentarii negative.

„Am condus fără carnet. Nu am consumat nicio substanță, doar am condus fără carnet. Am luat pastile de somn că sunt insomniacă. N-am primit semnale de la polițiști. Sunt foarte ok. Am condus fără carnet, frate, nu am făcut alte prostii”, a spus Ana Morodan, conform Pro TV.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 18 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

25 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9754 RON
0.00090
USD
USD: 4.6739 RON
0.00790
GBP
GBP: 5.8294 RON
-0.00100
HUF
HUF: 1.2669 RON
-0.00780
BGN
BGN: 2.5439 RON
0.00050
CHF
CHF: 5.1301 RON
-0.00120
Convertor valutar

Rezultat: ---