Showbiz

Maurice Munteanu, despre situația prin care trece Ana Morodan. Influencerița, prinsă conducând fără permis: „M-a întristat foarte tare”

schedule 01 apr. 2023, 11:26

Maurice Munteanu, despre situația prin care trece Ana Morodan. Influencerița, prinsă conducând fără permis: „M-a întristat foarte tare”
Sursa foto: YouTube HappyFishTV

Situația prin care trece Ana Morodan este una destul de complicată, după ce a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor, a lovit două mașini în timp ce conducea fără permis, sub influența băuturilor alcoolice și a substanțelor interzise, aparent. Mai multe persoane au vorbit despre cele întâmplate, iar lui Maurice Munteanu i-ar fi plăcut să îi spună toate aceste lucruri față în față, doar că nu s-a mai putut abține.

Maurice Munteanu a vorbit despre Ana Morodan

Zilele trecute, Ana Morodan a fost prinsă de oamenii legii conducând fără a avea carnet de conducere, sub influența băuturilor alcoolice, dar și a substanțelor interzise, moment în care ea a simțit nevoia să se apere spunând că era vorba doar despre niște pastile pe care le ia doar la recomandarea medicului, având chiar și o rețetă pentru acestea. La scurt timp după aceea, a simțit nevoia să vină cu explicații în fața fanilor ei, făcând o postare în acest sens, pe contul ei oficial de Instagram. Și-a cerut scuze, mai ales, în fața celor pe care crede că i-a dezamăgit și care nu sunt deloc puțin.

La moment dat, mai multe vedete au decis să îi arate susținerea în comentarii, dar nu este și cazul lui Maurice Munteanu. Juratul de la Bravo, ai stil! ar fi dorit să îi poată spune aceste lucruri față în față, dar nu a avut ocazia, simțind totuși nevoia să își exprime punctul de vedere.

Din punctul lui de vedere, ar fi trebuit să poarte o discuție cu ea, încă de acum doi ani, când a găsit-o dărâmată din punct de vedere emoțional, la Iași. L-a întristat foarte tare, iar una dintre filmările pe care le-a găsit cu ea pe TikTok cu blondina i s-a părut greu de privit. Maurice Munteanu consideră că are nevoie să primească ajutor specializat, ci nu lăsată așa, pentru că în mod clar nu este bine. Deși nu mai face parte din cercul ei social, vrea să revină pe drumul cel bun.

“Nu aș fi scris despre Ana Morodan. Nu așa, nu acum, nu aici. Aș fi preferat să îi spun în față că are nevoie de ajutor, ar fi trebuit să fac asta încă de acum 2 ani, când am regăsit-o complet dărâmată emoțional la Iași. M-a întristat foarte tare și atunci, m-a întristat foarte tare și deunăzi, când am primit o înregistrare cu ea, greu de privit, via TikTok.
Dar nu despre mine e vorba, nici despre faptul că Ana Morodan nu mai face parte din cercul meu social. E vorba despre mulți dintre oamenii care susțineau că îi sunt prieteni, care vedeau cum se descompune, care vedeau cum se compromite și alegeau să tacă. Sau, și mai grav, să o desființeze cu o plăcere sadică pe la colțuri.
Nu îi iau apărarea Anei- cel mai bun prieten al meu este imobilizat într-un scaun cu rotile în urma unui accident rutier. Același accident rutier m-a aruncat pe mine într-o depresie cruntă, depresie care m-a făcut să lupt cu abuzul de alcool 10 ani. Din fericire, eu nu mai am această problemă. Din fericire, prietenii m-au ajutat să trec peste asta. Din fericire, sunt un om puternic și m-am ales pe mine, am știut că asta e singura mea șansă în fața oricărei forme de dependență ”, a scris Maurice Munteanu, pe social media.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9762 RON
-0.00040
USD
USD: 4.6699 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.7698 RON
-0.00210
HUF
HUF: 1.2629 RON
-0.00260
BGN
BGN: 2.5443 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.1198 RON
0.00490
Convertor valutar

Rezultat: ---