Showbiz

Maurice Munteanu, părere sinceră despre Gina Pistol și Smiley. Juratul emisiunii „Bravo, ai stil!” le-a comentat ținutele de la nuntă

schedule 02 iun. 2023, 12:23

Maurice Munteanu, părere sinceră despre Gina Pistol și Smiley. Juratul emisiunii „Bravo, ai stil!” le-a comentat ținutele de la nuntă
Sursa foto: Instagram Smiley

Ținutele purtate de Gina Pistol și Smiley în ziua nunții nu au scăpat de comentariile lui Maurice Munteanu. Ce a avut de zis juratul de la „Bravo, ai stil!” despre alegerile vestimentare pe care le-au făcut cei doi!

Ce părere are Maurice Munteanu despre Gina Pistol și Smiley

Smiley și Gina Pistol au aproape o săptămână de când au devenit oficial soț și soție. Nunta celor doi a fost una despre care nici măcar gurile rele nu au avut ce să comenteze, unde au fost invitate în jur de 300 de persoane care s-au distrat toată noaptea. Mirii au decis să nu respecte toate tradițiile, au păstrar slugba religioasă departe de ochii lumii și s-au asigurat că totul iese ca la carte și s-au ocupat cu atenție și de ținutele purtate în ziua cea mare.

Ei bine, Maurice Munteanu nu a putut trece nici el cu vederea evenimentul care a avut loc în urmă cu doar câteva zile și a analizat cu atenție alegerile vestimentare pe care antrenorul de la Vocea României și prezentatoarea de Chefi la cuțite le-au făcut în ziua cea mare. Ei bine, acesta a avut la rândul lui numain cuvinte de laudă la adresa lor și s-a declarat mulțumit de ceea ce a văzut.

Juratul competiției de la Kanal D2 a zis despre rochia de mireasă pe care Gina Pistol a purtat-o într-una dintre cele mai importante zile din viața sa faptul că este într-o zonă romantică, având o abordare boho care i se potrivește de minune soției lui Smiley. Un alt aspect pe care Maurice Munteanu l-a precizat a fost legat de faptul că părea relaxată, nu a fost deloc „încoțopenită” și nici montată, ceea ce a dus la un aspect fresh. Așadar, ambii au avut un look demn de apreciat, gândit bine și potrivit pentru fiecare în parte.



”Sunt drăguțe, arată civilizat. Rochia e într-o zonă romantică, o abordare boho chic, i se potrivește Ginei. Îmi place că nu e încoțopenită, că nu e prea montată, mi se pare relaxată. Amândoi au o abordare relaxată, fresh, sunt mișto”, a declarat Maurice Munteanu, pentru cancan.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9758 RON
0.00070
USD
USD: 4.6438 RON
-0.00650
GBP
GBP: 5.82 RON
-0.01820
HUF
HUF: 1.269 RON
-0.00280
BGN
BGN: 2.5441 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.0948 RON
-0.01160
Convertor valutar

Rezultat: ---