Showbiz

Constanția i-a dezamăgit pe jurații de la „Bravo, ai stil!”. Ce au avut de zis despre ținuta ei: „Iartă-mă că folosesc cuvântul ăsta”

schedule 16 mai 2023, 09:24

Constanția i-a dezamăgit pe jurații de la „Bravo, ai stil!”, care nu s-au putut abține să nu își dea cu părerea, iar multe dintre cuvintele pe care le-au folosit au fost unele dure. Niciunul dintre ei nu a lăudat-o, doar că Raluca Bădulescu a fost ceva mai blândă. Iată ce au zis despre ținuta sa!

Constanția i-a dezamăgit pe jurați

Constanția nu a fost deloc pe placul juraților, cu cea mai recentă apariție pe care a avut-o la „Bravo, ai stil!”, iar aceștia și-au dat părerea despre alegerea sa. Maurice Munteanu i-a zis concurentei faptul că este pe lângă ținută, deși el adoră combinația de maro cu negru.

„Tu ești pe lângă ținută, nu știu dacă am fost clar. Eu ador combinația de maro cu negru, dar în niciun caz în "compozițiunea" aceasta a ta. Ținuta are ceva vechi. Alegeam o rochie tot maro, din tricot, eram mult mai atentă în locul tău la botine, la ciorapi, efectul general taie piciorul. Botina în combinație cu mapa”, i-a transmis Maurice Munteanu.

Alex Abagiu a făcut un exercițiu de imaginație și a încercat să își imagineze că, la momentul acela, Constanția purta în loc de maro, nu vișiniu. Mai mult de atât, juratul a precizat că nici culoarea părului nu funcționează, fiind o nuanță mult prea închisă pentru ținuta ei.

„Eu consider că ar fi funcționat combinația asta dacă rochia nu era maro. Tot fac un exercițiu de imaginație, să te văd cumva în loc de maro, cu o piele vișinie. Culoarea părului nu funcționează cu cromatica asta. Ar fi funcționat un blond nisipiu, alb. Cum ești tu acum, îmi dai puțin... iartă-mă că folosesc cuvântul ăsta, nu-mi place, dar o să-l zic: îngălat. E un aspect ușor îngălat. Părul e prins neconform, tot ce ține de outfit e puțin pus împreună, vreau mai multă ordine”, a zis Alex Abagiu, la rândul lui.

Cea care nu a fost chiar atât de dură cu ea a fost Raluca Bădulescu. Jurata emisiunii de la Kanal D2 a zis întreaga combinație de culori este foatre bună, dar nu poate spune că a ales foarte bine încălțările care, din punctul ei de vedere, erau foarte uzate. La final, a specificat faptul că separat piesele alese funcționează foarte bine, ceea ce înseamnă că are putea face altceva cu ele.

„Rochia de piele maro nu e urată. Combinația de maro cu auriu este divinisimă. Alt tip de încălțări. Cizmele astea sunt de om care are de mers mult de tot pe jos. Sunt ale tale? Sper să nu fie. Aș alege sandale cu platformă, nu sandale foarte fine. Separat, piesele funcționează foarte bine”, a zis Raluca Bădulescu, în emisiune.

Maria, una dintre noile concurente, a avut și ea ceva de zis despre ținuta pe care a purtat-o Constanția, în momentul în care prezentatoarea emisiunii, Ilinca Vandici, i-a cerut opinia. Ea crede că nu a fost deloc avantajată de combinația de culori, iar în cazul ei, sunt rare momentele în care apreciază cum se îmbină negrul cu maroul.

„Sunt foarte puține momentele în care îmi place combinația de negru cu maro. Și acum nu-mi place. Nu-mi place nici dresul, îmi place tocul ghetei, însă. Geanta este urâțică. Ăsta nu e un caz fericit, din punctul meu de vedere. Nu te prinde bine combinația.”, a zis Maria.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---