Showbiz

O nouă concurentă la „Bravo, ai stil!”. Ce părere are Maurice Munteanu despre Ioana: „Am avut un șoc”

schedule 30 mai 2023, 09:17

Maurice Munteanu a rămas cu gura căscată, în clipa în care noua concurentă de la „Bravo, ai stil!”, Ioana, a intrat în platou. Ce a declarat juratul despre aceasta și cum a fost primită de către colegele sale!

Ioana, noua concurentă la „Bravo, ai stil!”

Vineri, în cea mai recentă gală eliminatorie a emisiunii „Bravo, ai stil!”, Milena a fost cea eliminată din competiție, iar în locul acesteia și-a făcut apariția o altă concurentă pe nume Ioana. Aceasta s-a declarat pregătită pentru ceea ce urmează și crede că va face față cu brio tuturor provocărilor din concurs. Ea este gata să câștige marele premiu, acesta fiind și gândul cu care a pășit în platou.

Ioana a zis despre ea pasionată de modă de multp vreme, iar această pasiune a venit din dorința sa de a arăta bine în orice context. De cele mai multe ori, preferă să fie sexy, dar are și momente în care vrea doar să poarte haine sport, dar crede că și că atitudinea este cea mai importantă, când vine vorba de haine. Colegele sale au primit-o bine, dar rămâne de văzut care va fi relația lor și pe parcurs.

„Pasiunea pentru modă este mai mult o dorință în a arăta bine, de a fi o prezență care face plăcere ochiului. Imi place uneori sa fiu mai sport, de cele mai multe ori să fiu sexy, dar această tonalitate de senzualitate se regăseste mai mereu în ținutele mele; si, dacă nu se regaseste în tinute, oricum rezultă din atitudine”, a declarat Ioana, la Kanal D2.

Maurice Munteanu a rămas cu gura căscată, în clipa în care Ioana a pășit în platou, deoarece seamănă cu o bună prietenă de ale sale din liceu, care este plecată în Italia și pe care nu a mai văzut-o de multă vreme din această cauză. Raluca Bădulescu a avut și ea o observație de făcut, dând de înțeles că are așteptări mari de la ea, având în vedere ceea ce declararase înainte de a păși în fața lor

„Eu am avut un șoc când ai intrat pe porțile alea, pentru că semeni unu la unu cu buna mea prietenă din liceu, pe care o pup cu această ocazie și mi-e un dor de ea de mor, Alina. Nu am văzut-o de mult, din păcate, pentru că stă în Italia. Partenera mea de joc numărul unu. Unu la unu.”, i-a zis Maurice Munteanu.
„Ai spus că îți alegi outfit-urile în funcție de piesele pe care le asculți, de unde rezultă că ne așteptăm la un regal vestimentar și nu numai.(…)Arăți într-un fel, ținuta este într-un fel, crede-mă că mă bucură foarte mult intrarea ta în competiție. De abia aștept să văd ce poți să dovedești!”, a fost afirmația făcută de la Raluca Bădulescu.

Alex Abagiu a fost și el încântat de prezența Ioanei, iar drept dovadă noua concurentă a obținut trei steluțe din partea juraților.

„Îmi dai vibe de Top Gun, nu știu de ce, dar ăsta este vibe-ul pe care mi-l dai. (…)Partea de beauty mi se pare că ți se potrivește foarte bine, dar din start de suspectez că ai niște stereotipuri și sper din tot sufletul ca aceasta scenă să-ți acorde șansa șă experimentezi mai mult cu tine!”, i-a zis Alex Abagiu, la rândul lui.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9758 RON
0.00060
USD
USD: 4.6712 RON
-0.00250
GBP
GBP: 5.7677 RON
0.04480
HUF
HUF: 1.2603 RON
0.00070
BGN
BGN: 2.5441 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.1247 RON
0.01570
Convertor valutar

Rezultat: ---