Showbiz

Roxana Nemeș și Călin Hagima s-au mutat în casă nouă. Declarațiile vedetei: „Toate device-urile sunt pe telefon”

schedule 17 iul. 2023, 09:56

Roxana Nemeș și Călin Hagima s-au mutat în casă nouă. Declarațiile vedetei: „Toate device-urile sunt pe telefon”
Sursa foto: Instagram Roxana Nemes

Roxana Nemeș este în culmea fericirii. Vedeta și partenerul ei de viață s-au mutat în casă nouă, iar ea a dat deja primele declarații despre locuința lor. Iată ce a povestit!

Roxana Nemeș, despre noua sa casă

Roxana Nemeș și Călin Hagina formează un cuplu căruia oamenii nu le dădeau prea multe șanse, la început. Gurile rele a spus, încă din primii ani de relație, că vor ajunge să se despartă destul de repede, dar nu a fost deloc așa. Mai mult de atât, cei doi soți au reușit să facă extrem de multe lucruri împreună, iar de curând au reușit și să se mute în locuința la care au visat, la care s-a muncit mult și pe care ea o adoră. Au trecut deja 11 ani de când sunt împreună, iar acum sunt mai fericiți decât au fost vreodată, pentru că au reușit să se mute în casă nouă.

Vedeta nu s-a putut abține și a dat o serie de declarații despre reușita lor, dar a descris și noua lor casă în doar câteva cuvinte, fiind extrem de recunoascătoare pentru tot ceea ce i se întâmplă. De asemenea, nu îi vine să creadă că au reușit să își îndeplinească visul, având în vedere cât de mult au muncit pentru tot ceea ce au. Legat de casa lor, fosta concurentă a emisiunii „ Bravo, ai stil!” a zis că investiția a fost undeva la un milion de euro, fiind vorba despre o vilă imensă cu două etaje, la amenajările căreia s-a stat foarte mult timp.



Toate eforturile pe care le-au depus au meritat, din punctul ei de vedere, iar cea mai fericire este legată de faptul că partenerul ei de viață o susține să facă tot ceea ce își propune indiferent despre ce ar fi vorba și nici nu se uită la bani, când vine vorba despre soția sa. Ei bine, vila acestora este smart, are încălzire în pardoseală, panouri solare, pompe de căldură, dar și multe alte beneficii, toate device-urile fiind controlate de pe telefon.


„Faptul că am făcut-o verde și smart. Adică am pus panouri solare, puțuri, încălzire în pardoseală, pompe de căldură, iluminat led. În plus, toate device-urile din casă sunt pe telefon”,
a declarat Roxana Nemeș pentru unica.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---