Showbiz

Gigi Becali, primele declarații după ce a fost implicat într-un accident: „S-a băgat și el în depășire fără să se asigure”

schedule 13 nov. 2023, 07:47

Gigi Becali, primele declarații după ce a fost implicat într-un accident: „S-a băgat și el în depășire fără să se asigure”
Sursa foto: YouTube SportTV

Gigi Becali a fost implicat într-un accident, în care și-a avariat Rolls Royce-ul, în valoare de 500.000 de euro. Iată ce a declarat imediat după aceea!

Gigi Becali, despre accidentul în care a fost implicat

Săptămâna trecută nu s-a terminat deloc bine pentru Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera a fost implicat într-un accident rutier, de pe urma căruia bolidul său de lux a fost avariat. Mai multe imagini de la locul accidentului au început să circule pe rețelele sociale, iar Roxana Vașniuc a fost una dintre persoanele care s-au aflat acolo, în momentul acela. Aceasta a sperat ca toată lumea să fie bine și a postat imagini cu mașina lui Becali aflată în șanț.

”Gigi Becali, accident cu mașina, acum, chiar în fața mea. Doamne ajută să fie totul ok”, a transmis Roxana Vașniuc, pe TikTok.

Nu a durat prea mult timp, iar declarațiile lui Gigi Becali au apărut și ele. Acesta a explicat cum a avut, de fapt, locul impactul. Din fericire, nici el, nici persoana care se afla la volanul celeilalte mașini nu au fost răniți, iar patronul FCSB a recunoscut că el a intrat în depășire, după care cealaltă persoană participantă la trafic a făcut acleași lucru, dar fără a se asigura.

Din dorința de a-l evita, a tras de volan și a intrat într-un șanț, mașina sa având, după toate acestea, roțile serios avariate. Încă de la fața locului, le-a cerut oamenilor legii să ia imaginile de pe camerele video, pentru a vedea cum s-au întâmplat, de fapt, lucrurile și faptul că șoferul acela nici măcar nu a oprit.

Sursa foto: Roxana Vasniuc/TikTok

„Nu că sunt bine, sunt foarte bine! Da, eu eram la volan. Am intrat într-o depășire, iar cel pe care l-am depășit s-a băgat și el în depășire, fără să se asigure. Ca să-l evit, am tras de volan și am intrat în șanț. Când intri într-o depășire și cel pe care-l depășești intră și el în depășire, se numește unghiul mort. Ca să-l evit, am intrat în șanț. Mașina? Doar roțile (n.r- sunt avariate). Le-am spus polițiștilor să ia imaginile de pe camerele video. El nici nu a oprit. Nemernic! Să-l vadă pe camere și să-l cheme. Nici nu mă interesează. Eu l-am evitat, am făcut un bine și cu asta basta”, a declarat Gigi Becali, conform gsp.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 9 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

28 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9756 RON
-0.00030
USD
USD: 4.6134 RON
0.02300
GBP
GBP: 5.7832 RON
0.00510
HUF
HUF: 1.2824 RON
-0.00140
BGN
BGN: 2.544 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.0909 RON
0.00650
Convertor valutar

Rezultat: ---