Showbiz

Irinel Columbeanu, criticat dur de Selly. Ce a avut de zis vloggerul despre fostul om de afaceri: ”Pare că a fost blestemat”

schedule 10 dec. 2023, 10:41

Irinel Columbeanu, criticat dur de Selly. Ce a avut de zis vloggerul despre fostul om de afaceri: ”Pare că a fost blestemat”
Sursa foto: YouTube Selly Show

Irinel Columbeanu a fost criticat dur de Selly, într-un vlog pe care l-a postat pe canalul lui de YouTube. Ce a avut de zis tânărul despre fostul om de afaceri.

Irinel Columbeanu a fost criticat dur de Selly

Irinel Columbeanu a fost un renumit de la noi din țară. Acesta nu se uita la bani, își trăia viața după bunul plac și multă lume voia să ajungă ca el. În ultimii ani, a pierdut totul, iar acum se află internat într-un centru de îngrijire pentru bătrâni care este mult prea scump și pe care nu și-l permite.

Selly, sincer din fire, a abordat acest subiect într-unul dintre vlogurile sale și consideră că situația cu care se confruntă Columbeanu nu este deloc una simplă. Cel mai mult crede el că a greșit că nu a știut cum să își folosească banii, când i-a avut, dându-i pentru tot felul de mofturi care l-au adus în stadiul în care se află la momentul actual. Vloggerul a mai zis că a fost blestemat, la cât de mult ghinion a avut de-a lungul vieții sale și speră să nu ajungă așa la bătrânețe.

„Ploua și a pierdut 150 de milioane de euro. A plouat în beton. Dacă a fost așa relaxat și în anii ăia, înțeleg cum i-a pierdut. E nașpa să fii numit fost om de afaceri. E aiurea să pierzi atât. Eu la 1 milion rămas ziceam că gata, mă retrag și aia e. Pe plan personal el nu s-a oprit din extravaganțe. El a dat foarte mulți bani pe femei. El nu știa câți bani are, era greu să le evalueze și cred că prețurile la imobiliarele lui au scăzut fix atunci. Pare că a fost blestemat. Eu mă opream la 1 milion și îmi trăiam viața (…).
Chiar ghinion a avut omul ăsta. Uite cum era și cum a ajuns azi. Cine a fost omul ăsta, câți bani a avut. Șmecherie, dar ți le și cauți când ai 50 de ani și te însori cu una de 18 ani. (…) Râdeam noi, dar ajungem și noi la bătrânețe. Monica a avut noroc, a intrat când trebuie și a ieșit tot când trebuie”, a zis Selly, pe canalul lui de YouTube.

Mai apoi, Selly a adus în discuție și povestea de iubire dintre fostul om de afaceri și Monica Columbeanu, care din punctul lui de vedere era mult prea mică pentru el și se vedea urât, din punctul lui de vedere. Mai mult de atât, a zis că ea fiind tânără, avea toată viața înainte și ar fi fost imposibil să-i rămână alături pentru totdeauna, având în vedere diferența enormă de vârstă dintre ei.

„A luat-o pe Monica de la 18 ani. De la 18 ani, mă, auzi. El câți ani aveai el aici? 18 ani și 50 de ani. I-a plăcut tinerețea, prospătura. Dar el ce se aștepta să se întâmple? Fata asta avea toată viața împreună, era clar că nu o să dureze și nu o să stea cu el. După ce ai luat-o la 18 ani și a fost gagica ta, tu o mai faci prostituată? (…) El mergea cu Rolls Royce și omul lui care-l păzea, bodyguard, merge cu un Logan. Arăta urât”, a mai zis el.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---