Showbiz

Monica Tatoiu a dat de pământ cu Dorian Popa și Irinel Columbeanu: „Așa se ajunge la sapă”

schedule 02 nov. 2023, 10:17

Monica Tatoiu a dat de pământ cu Dorian Popa și Irinel Columbeanu: „Așa se ajunge la sapă”
Sursa foto: YouTube UN PODCAST

Monica Tatoiu a dat de pământ cu Dorian Popa și Irinel Columbeanu, la scurt timp după ce toată lumea a început să discute despre situațiile cu care aceștia se confruntă. Nu a avut nimic bun de zis despre cei doi!

Monica Tatoiu a dat de pământ cu Dorian Popa și Irinel Columbeanu

În ultimele zile, pe internet, toată lumea vorbește despre Dorian Popa și despre Irinel Columbeanu. Influencerul a fost prins drogat la volan și conducând în lenjerie intimă și halat, iar fostul om de afaceri a ajuns la sapă de lemn și se află într-un centru de îngrijire pentru bătrâni de unde ar putea fi dat afară în orice moment, în cazul în care nu se oferă cineva să plătească pentru el.

Monica Tatoiu nu s-a putut abține să nu vorbească și ea despre cei doi și nu a putut înțelege de ce atât de multe persoane își concentrează atenția asupra lor. Crede că se întâmplă asta, deoarece românii nu au educație financiară și, de asemenea, faptul că în felul acesta se ajunge la sapă de lemn.

„Energia e consumată greșit de cei care se preocupă de Irinel Columbeanu sau Dorian Popa. Nu e relevant subiectul Columbeanu, dar observ, totuși… Dacă asta e dezbaterea pe plan românesc, ajungem la sapă de lemn. Din păcate, așa e populația, nu are educație financiară suficient, nu are educația trăirii pe mâine. Ce zice românul? Lasă că o fi cumva… Lasă, maică, mă urc eu beat la volan, ce se poate întâmpla? Lasă, maică, mai bem o palincă. Așa se ajunge la sapă!”, a declarat Monica Tatoiu, pentru fanatik.ro.



„Cine e Dorian Popa? Ai înțeles ce vreau să zic, da! Înțelegi? Despre asta e vorba. Românii vor să afle ce a făcut nu știu care piți, ne merităm soarta!”, a mai zis ea.

Vedeta a mai zis că, de regulă, în situații de genul acesta, curiozitatea este cea care îi împinge pe oameni să se intereseze de soarta unor oameni care nu ar trebui să se bucure de atenția lor.

„Care om de afaceri? Știm de unde au venit banii. Banii nu i-a ținut Columbeanu, au fost și pe afară, în străinătate (n. red.: face aluzia la epoleții și cercurile în care s-ar fi învârtit tatăl lui Irinel), înțelegi ce spun”, a adăugat Monica Tatoiu.

De asemenea, ea a ținut să precizeze faptul că lucrurile merg din rău în mai rău, iar oamenii au început să trăiască ”pe datorie” sau de pe o zi pe alta, în loc să aleagă să muncească.

. „Discutăm în 2025, o să vedeți atunci ce ne va aștepta. Românii trăiesc iresponsabil, pe datorie. Tâmpiții fac umbră pământului degeaba… Trăim de azi pe mâine pe datorie, ce spune românul? De ce să mă duc să muncesc pe 2.000 de lei, mai bine stau și primesc de colo, de colo. Toată generația asta, milenialii, dar și generația Z… Toată generație e de iresponsabili, că nimeni nu se întreabă, de unde vin banii, măi?”, a declarat după aceea Monica Tatoiu.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 9 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

28 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9756 RON
-0.00030
USD
USD: 4.6134 RON
0.02300
GBP
GBP: 5.7832 RON
0.00510
HUF
HUF: 1.2824 RON
-0.00140
BGN
BGN: 2.544 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.0909 RON
0.00650
Convertor valutar

Rezultat: ---