Showbiz

Cine este Giulia Anghelescu de la America Express. Cum și-a început cariera muzicală

schedule 14 iun. 2023, 12:15

Giulia Anghelescu a spus un „DA” hotărât provocării celui de-al șaselea sezon „America Express”, cel mai dur reality-show din România, difuzat de Antena 1. Artista va face față condițiilor de pe Drumul Soarelui alături de soțul ei, Vlad Huidu. Iată detalii despre cântăreață. Cum și-a început cariera muzicală?

Giulia Anghelescu va participa la America Express alături de soțul ei, Vald Huidu. Detalii despre viața sa profesională și cea personală

Giulia Anghelescu, cunoscută și după mononimul Giulia, este o cântăreață de muzică pop din Galați. Ea a pășit pentru prima dată pe scenă la vârsta de 6 ani, în emisiunea Tip Top Minitop.

În 1995 și-a lansat prima casetă cu melodii compuse de Adrian Ordean și Mihai Ochiu, iar un an mai târziu a făcut parte dintr-un trio feminin, urmând ca în 1998 să devină prezentatoarea unei emisiuni teelvizate dedicată adolescenților. 

În același an, au urmat alte succese: a câștigat preselecția pentru Școala Vedetelor și și-a înființat un alt trio, din care făcea parte Monica Andrei, viitoare componentă a trupei Candy și Andreea Antonescu de la Andre. Formula nu a rezistat, iar fetele s-au despărțit. În 2000, datorită lui Laurențiu Duță, a luat naștere trioul Candy, a cărei componentă a fost Giulia. 

Artista s-a mutat la București în 2002, unde și-a continuat cariera muzicală și, în paralel, a absolvit Colegiul Gheorghe Lazăr, apoi s-a înscris la Facultatea de Sociologie - Psihologie din cadrul Universității Spiru Haret. 

În 2004, cântăreața a renunțat la trupa Candy și a optat pentru o cariera solo. Din 2009, pentru o perioadă destul de lungă de timp, a devenit solista trupei DJ Project. 

În prezent, Giulia este măritată cu Vlad Huidu și are doi copii, Antonia și Eduard Mikael. 

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu, despre participarea la America Express

Pentru Giulia Anghelescu și Vlad Huidu participarea la America Express 2024 este o adevărată provocare, fiind și prima dată când iau parte la un reality show.

„Pentru noi America Express este poate aventura vieții. Ne așteptăm să fie pe cât de frumos pe atât de greu, însă suntem un cuplu extrem de unit, care a trecut prin multe încercări, așa că nu ne speriem prea ușor de obstacolele care vor apărea în calea noastră.
Faptul că avem susținerea copiilor, a familiei și a prietenilor ne motivează și mai tare să dăm tot ce avem mai bun în această emisiune concurs. E prima dată când participăm la un reality show și ne dorim mult să ne descoperiți exact așa cum suntem în viața de zi cu zi. Noi suntem the badass couple, așa că să înceapă America Express.”, declară Giulia și Vlad Huidu.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---