Showbiz

Alexia Eram, pe punctul de a leșina în America Express. Ce a pățit la jocul pentru amuletă: „M-am pus pe jos, credeam că...”

schedule 13 dec. 2023, 07:35

Alexia Eram, pe punctul de a leșina în America Express. Ce a pățit la jocul pentru amuletă: „M-am pus pe jos, credeam că...”
Sursa foto: YouTube America Express

Alexia Eram a fost pe punctul de a leșina în America Express. Jocul pentru amuletă nu a fost deloc simplu, iar și-a dorit cu orice preț să îl câștige. Ce s-a întâmplat, de fapt!

Alexia Eram, pe punctul de a leșina în timpului jocului

Alexia Eram este o concurentă care în fiecare ediție dă tot ceea ce are mai bun pentru a ajunge pe primul loc, indiferent de obstacolele pe care le întâlnește în jurul său. În cea mai recentă ediție a emisiunii, era pe punctul de a leșina, după ce a încercat să facă tot posibilul ca ea și fratele său, Aris, să fie câștigătorii primei amulete din Argentina, doar că victoria nu a fost a lor.

Înainte de jocul pentru amuletă, concurenții au fost nevoiți să meargă în Villa Maria Del Rio Sec, iar înainte de a ajunge acolo să învețe un cântec. În fucție de asta, au fost alese echipele care au intrat în jocul pentru amuletă și anume Aris și Alexia Eram, Laura Giurcanu și Sânziana Negru, dar și Vlad Huidu și Giulia.

”Este considerat imnul prieteniei și se poate asculta. Gândiți-vă întâi cine cântă mai bine. Cântărețul trebuie să asculte cântecul de pe tabletă cu căștile și să-și învețe partenerul. Apoi, cântați-l împreună și scrieți versurile, chiar dacă pentru asta trebuie să cereți ajutorul localnicilor”, le-a transmis Irina Fodor echipelor.

Odată anunțați de către prezentatoarea competiției de la Antena 1 ce au de făcut, fiecare echipă a încercat să se miște cât mai repede, iar Alexia Eram nu doar că s-a mișcat repede, dar ar fi putut să leșine la cât de tare trăgea pentru echipa sa.

„Zona în care suntem este un sit de o importanță arheologică și aici, timp de multe decenii, s-au făcut descoperire și se fac în mod constant. În 2022 s-a descoperit că zona Cerro Intihuasi era un cimitir indigen, care aparținea triburilor sanaviron. Principala atracție o reprezintă o serie de picturi rupestre. Sunt cele mai bune izvoare istorice, sunt cele mai bune dovezi ale popoarelor pre-columbiene, iar scopul jocului este să găsiți o serie de pietre în acest sit. Pietrele au desenate aceste picturi rupestre și voi trebuie să le recunoașteți. Unul dintre voi va sta aici și își va îndruma colegul care caută bucățile de mozaic, pentru că, la sfărșit, va trebui să alcătuiți un puzzle”, a mai zis Irina Fodor.

Este o fire ambițioasă și competitivă, moitv pentru care oamenii din fața micilor ecrane o apreciază, doar că are momente în care simte că nu mai poate, așa cum a fost cel de la jocul pentru amuletă, când s-a așezat, pentru că simțea că o să leșine, iar acela era ultimul lucru de care avea nevoie.

„Deci nu ne vedea să credem cât de repede vine”, a realizat Sânziana Negru.
„Mai avea puțin și dărâma tot tabelul ăla”, a zis Aris Eram.
„M-am pus pe jos, credeam că leșin”, a adăugat Alexia Eram.



SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---