Showbiz

Mara Bănică, primele declarații despre revenirea la Acces Direct: „Au transformat-o în Vulpițe, Viorel”

schedule 08 sept. 2023, 12:26

Mara Bănică, primele declarații despre revenirea la Acces Direct: „Au transformat-o în Vulpițe, Viorel”
Sursa foto: YouTube Acces Direct

Încă de când a plecat de la Acces Direct, fanii au ajuns să se întrebe dacă Mara Bănică s-ar mai întoarce vreodată în platoul acelei emisiuni. Iată ce a zis chiar ea!

Mara Bănică, despre revenirea la Acces Direct

Mara Bănică este o jurnalistă de succes, iar unul dintre proiectele din care a făcut parte și datorită căruia a ajuns cunoscută în întreaga țară a fost Acces Direct, emisiunea prezentată de Mirela Vaida. La vremea respectivă, părea că se simte foarte bine în platoul emisiunii, dezbătea subiectele așa cum știa mai bine, oferea sfaturi de viață și era un exemplu pentru mulți dintre cei care stătea în fiecare zi, în fața micilor ecrane.

Odată cu trecerea timpului, jurnalista a realizat că nu mai poate face parte din proiect și că ar fi mult mai bine să lase pe altcineva să îi ia locul. Deși a fost clară decizia sa de la vremea respectivă, oamenii care o urmăresc și care o apreciază au ajuns să se întrebe dacă nu cumva are de gând să revină la Acces Direct, iar de curând, ea a decis să ofere noi declarații în acest sens făcând referire atât la emisiunea prezentată de Mirela Vaida, cât și la alte proiecte în care a fost implicată în anii săi de carieră.



Ei bine, Mara Bănică a zis foarte clar că nu s-ar mai întoarce niciodată în locurile în care a lucrat, din mai multe motive. Nici măcar la Acces Direct nu ar vrea să revină, deși a fost un proiect în care s-a implicat trup și suflet. De asemenea, a specificat că a făcut anumite lucruri de nevoie și că a fost o perioadă foarte frumoasă, în care îi plăcea enorm ce se întâmpla acolo. Faptul că ajuta niște persoane care nu au avut atât de mult noroc în viață îi aducea mereu zâmbetul pe buze, dar nu a mai avut același sentiment frumos când, de exemplu, au apărut în peisaj Vulpița și Viorel.

Așadar, vedeta nu ar mai reveni pe micile ecrane în cadrul emisiunii Acces Direct, deși poate multe persoane ar vrea să o revadă.


„Acolo unde am lucrat, nu m-aș mai întoarce în vecii vecilor, niciodată! La Acces Direct. În momentul în care nu mai ai nevoie… eu am făcut de nevoie lucrurile astea. A fost și o perioadă foarte frumoasă, în timp… Au fost niște momente când emisia era foarte ok, din punctul meu de vedere când, într-adevăr, reușeam niște lucruri: cu niște copii amărâți. Dup-aia, au transformat-o în Vulpițe, Viorel și niște jene de-astea”, a

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 9 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

28 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9756 RON
-0.00030
USD
USD: 4.6134 RON
0.02300
GBP
GBP: 5.7832 RON
0.00510
HUF
HUF: 1.2824 RON
-0.00140
BGN
BGN: 2.544 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.0909 RON
0.00650
Convertor valutar

Rezultat: ---