Showbiz

Cum a reacționat soțul Marei Bănică, după ce a văzut rezultatul operației: „Dacă ar fi fost ceva nasol, mi-ar fi spus”

schedule 03 feb. 2024, 10:38

Cum a reacționat soțul Marei Bănică, după ce a văzut rezultatul operației: „Dacă ar fi fost ceva nasol, mi-ar fi spus”
Sursa foto: Instagram Mara Banica

Mara Bănică a dat cărțile pe față. Cum a reacționat partenerul ei de viață, după ce a văzut rezultatul final al operației de întinerire pe care și-a făcut-o recent jurnalista!

Mara Bănică, despre reacția soțului ei după operație

În urmă cu câteva luni bune, Mara Bănică a decis să își facă o intervenție la nivelul feței. Vedeta a trecut prin clipe de coșmar, din cauza acelei operații, mai ales în perioada de recuperare, dar s-a lovit și de multe critici din partea celor care o urmăresc. Mulți nu au apreciat deloc rezultatul final, dar pentru ea nu contează nimic mai mult decât să se simtă bine în pielea sa, ceea ce nu se mai întâmpla de o bună perioadă de timp.

A învățat să ignrore gurile rele, dar a fost și ea curioasă, la fel ca mulți dintre cei care stau cu ochii pe ea zilnic, care este părerea sinceră a soțului ei în ceea ce privește rezultatul final. Astfel, jurnalista a decis să îl întrebe, fără ocolișuri, iar el s-a dovedit a fi mulțumit de ceea ce vede.

„L-am întrebat pe soțul meu ‘Auzi, ți se pare reușită operația asta? Sincer, da’. Atât. Eu cunoscându-l extrem de bine, dacă ar fi fost ceva nasol mi-ar fi spus. Nici nu este genul să mă ridice în slăvi, mamă, ce frumoasă ești! Am vrut să-i știu părerea. El nu zicea nimic, iar eu simțeam să-i cer părerea, să îmi spună și el ceva.(...) Mi se pare și mie că mi-a ieșit bine intervenția, m-a întinerit.
Nu îmi dai chiar 50 de ani cât am, ceea ce mă bucură. Nu am vrut să mi se schimbe trăsăturile. Sunt operațiile acelea gen Joker face. Când vezi o femeie că zâmbește tot timpul, aceea este o operație greșită. Sau la frunte, vreau să am în continuare expresie, să mi se mai ridice o sprânceană că mi se pare că nu aș fi eu. Nu mi-aș fi imaginat personalitatea mea la altă față”, a declarat Mara Bănică, pentru cancan.ro.

De asemenea, Mara Bănică are mare încredere în soțul ei și este ferm convinsă că dacă nu ar fi fost ceva în regulă, iar fi spus verde în față, indiferent de cât de dureros ar fi fost. Chiar dacă el nu este deloc genul de bărbat care să îi spună cuvinte frumoase, vedeta se bucură că nimeni nu i-ar da vârsta pe care o are, după ce s-a lăsat pe mâna medicului estetician.

„Lumea mă critică foarte tare pe rețele și nu înțeleg treaba asta. Îmi zic unii că nu mai semăn cu mine. Voi sunteți tâmpite, chiar semăn cu mine. Eu le citesc, le răspund, dar celor foarte proști nu pot să le răspund. Sunt și oameni pe care îi știu de mult acolo, care îmi comentează de mulți ani și mi se pare că îi cunosc. Mă întreb, chiar așa? M-a întinerit, acesta a fost și scopul, dar nu mi se pare că m-a schimbat!
Mi se pare o ipocrizie să spui că trebuie să îmbătrânești așa cum te-a lăsat Dumnezeu. Este o chestiune de bani. Dacă toate femeile ar avea bani, nu ar mai sta să care pungi de la supermarketuri, să gârbovească așa, să se aducă de spate. Să ajungă la menopauză să aibă 140 de kilograme, să nu le mai pese că nu sunt vopsite, totul pleacă de la bani! Orice femeie, măcar o dată în viața ei, a fost cochetă.
S-a simțit frumoasă, a vrut să fie frumoasă, de ce ai pierde asta? Dacă îmbătrânești și apari la televizor, îți spun să pleci acasă de băbăciune. Dacă te îndrepți, te critică. Nu trăiești cu gura lumii, trăiești cu ceea ce îți place ție și ești ceea ce îți place ție.”, a mai zis ea.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---