Showbiz

Irina Deaconescu, desființată de fani din cauza rochiei de mireasă. Cum a reacționat: „Nu m-am stresat”

schedule 30 mai 2023, 12:05

Irina Deaconescu, desființată de fani din cauza rochiei de mireasă. Cum a reacționat: „Nu m-am stresat”
Sursa foto: Instagram Irina SSW

Irina Deaconescu și Cristi Manea și-au jurat iubire veșnică în fața lui Dumnezeu, la finalul săptămânii trecute și așa cum face de fiecare dată, și-a ținut fanii la curent. Influencerița a postat câteva imagini pe contul oficial de Instagram, dar fanii nu au putut să se bucure de acestea, pentru că le-a atras atenția un aspect foarte important.

Irina Deaconescu, desființată de fani din cauza rochiei de mireasă aleasă

Cristi Manea și Irina Deaconescu formează unul dintre cele mai frumoase și urmărite cupluri de la noi din țară. Aceștia au fost convinși, încă de la începutul relației, de faptul că sunt făcuți unul pentru celălalt, iar odată cu trecerea timpului și-au întemeiat familia la care unele persoane de vârsta sa nici măcar nu au curajul să viseze. Deși au fost judecați de foarte mulți oameni, ei nu au dat niciodată importanță gurilor rele și au continuat să își vadă de viața lor în continuare.

Aceștia și-au făcut amintiri frumoase împreună, au mers în vacanțe și s-au bucurat de timp de calitate unul în prezența celuilalt, chiar și după venirea pe lume a celor două fiice ale lor, Victoria și Venus. Irina Deaconescu este foarte activă pe social media și a postat mereu imagini care au adunat mii de aprecieri. Și ultimele fotografii pe care le-a postat de la nuntă au fost foarte apreciate, dar au adus în același timp și multe comentarii răutăcioase din partea celor care o urmăresc.

Mulți dintre ei au avut ceva de comentat în ceea ce privește rochia de mireasă pe care a ales să o poarte în ziua cea mare, despre care au zis că pare a fi o pijama, o rochie de noapte, dar în niciun caz una de mireasă. Întrebată care este opinia sa despre comentariile cu pricina, soția lui Cristi Manea a mărturisit că i se pare amuzante, mai ales că nu s-a stresat deloc din acest punct de vedere, ci doar a mers într-un magazin și a luat prima rochie pe care a găsit-o, iar asta a fost tot. Cel mai important este că s-a simțit bine în ea.

”Mie mi s-au părut amuzante. Chiar așa a fost, am mers în primul magazin, mi-am cumpărat o rochie, am pus-o pe mine și gata. Nu m-am stresat atât de tare, pentru mine a fost mai important momentul, nu neapărat cum mă îmbrac.”, a declarat Irina Deaconescu, conform spynews.ro.


Mai mult de atât, a povestit că va urma o ceremonie pe plajă, pentruc are se va pregăti ceva mai bine și pentru care toate lucrurile au fost deja puse la punct.

”Urmează petrecerea cu o ceremonie pe plajă, unde o să am un altfel de vibe, o altfel de rochie. Sunt toate puse la punct. Doamne ajută! Suntem pregătiți!”, a mai povestit influencerița.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 5 voturi
Nu: 13 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

18 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.973 RON
-0.00200
USD
USD: 4.6085 RON
-0.01930
GBP
GBP: 5.8167 RON
-0.02000
HUF
HUF: 1.2583 RON
0.00140
BGN
BGN: 2.5426 RON
-0.00100
CHF
CHF: 5.0914 RON
-0.02360
Convertor valutar

Rezultat: ---