Showbiz

Irina Rimes se vede din nou mireasă. Care sunt planurile artistei de viitor: „Nu exclud o sarcină”

schedule 01 iun. 2023, 12:37

Irina Rimes se vede din nou mireasă. Care sunt planurile artistei de viitor: „Nu exclud o sarcină”
Sursa foto: Instagram Irina Rimes

Irina Rimes, în cel mai recent interviu pe care l-a acordat, a dezvăluit care sunt planurile de viitor pe care le are alături de partenerul ei de viață, David Goldcher. Cântăreața nu exclude nici măcar ideea de a se căsători din nou, dar nici pe cea de a rămâne gravidă. Iată ce a mai zis!

Ce planuri de viitor are Irina Rimes

Irina Rimes a devenit cunoscută în țara noastră, în urmă cu mai mulți ani, când a lansat piesa „Visele”, care a ajuns pe primele locuri în topurile muzicale de la noi. Au urmat alte piese de succes și concerte în toată țara, motiv pentru care este recunoscătoare. La începuturile carierei sale, artista era foarte discretă în ceea ce privește viața sa personală, dar mai ales relațiile, fanii aflând răspunsuri la tot felul de întrebări despre cântăreața lor preferată din melodiile pe care le lansa mai apoi.

A preferat mereu ca lumea să o cunoască prin intermediul muzicii sale, dar lucrurile s-au schimbat din clipa în care l-a cunoscut pe iubitul francez, în preajma căruia ea pare schimbată, din punctul multora de vedere. Irina Rimes s-a afișat pentru prima dată pe internet cu iubitul ei, a vorbit deschis despre relația ei, iar pe Instagram a postat, de asemenea, multe imagini cu aceștia. Ea are și planuri serioase de viitor cu David, printre care nu neagă că ar face și o nuntă cu acesta și, cine știe, un copil. Nu exclude niciuna dintre variante, deoarece a învățat că natura omului este schimbătoare, se bucură de prezent și de vacanțele pe care le au împreună dar și de muzica pe care o fac împreună, iar faptul că au o relație armonioasă este în avantajul lor.



”Când vom avea timp să ne ocupăm de asta, probabil ne vom gândi. Nu exclud nici o căsătorie, nu exclud nici o sarcină. În general, nu exclud nimic în viața asta, pentru că am învățat că natura omului este schimbătoare. Mă bucur foarte mult de prezent, de călătoriile noastre, de muzica pe care o facem împreună și de relația armonioasă pe care o avem.”, a declarat Irina Rimes, potrivit viva.ro.

Cei doi îndrăgostiți se bucură de fiecare zi din viața lor, iar unul dintre lucrurile pe care le fac des împreună este acela de a călători în întreaga lume. Multă lume și-ar dori să aibă o relație atât de frumoasă precum cea pe care o au ei, iar artista vorbește mereu cu zâmbetul pe buze despre iubitul ei, așa cum nu a mai făcut-o despre niciun fost partener de viață, pe care oamenii ajungeau să îi cunoască mai degrabă din piesele sale decât din declarațiile ei, pentru că ea a fost mereu discretă în ceea ce privește viața sa privată, dar acest lucru nu mai este un secret pentru nimeni.



SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 5 voturi
Nu: 13 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

18 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9715 RON
-0.00080
USD
USD: 4.5614 RON
0.00310
GBP
GBP: 5.8088 RON
0.01240
HUF
HUF: 1.2606 RON
0.00220
BGN
BGN: 2.5419 RON
-0.00040
CHF
CHF: 5.1628 RON
0.00210
Convertor valutar

Rezultat: ---