Showbiz

De ce nu îi arată Theo Rose chipul lui Sasha pe internet: ”Odată ce am face publice imagini cu fața copilului, el...”

schedule 27 nov. 2023, 10:52

De ce nu îi arată Theo Rose chipul lui Sasha pe internet: ”Odată ce am face publice imagini cu fața copilului, el...”
Sursa foto: Instgaram Theo Rose

Theo Rose preferă să îl țină pe fiul ei departe de mediul online pe cât posibil, iar într-o discuție cu fanii ei de pe Instagram, a povestit de ce a luat această decizie.

Theo Rose, adevăratul motiv pentru care nu îi arată chipul lui Sasha pe internet

De când a venit pe lume copilul ei, Theo Rose a devenit alt om. Recent, ea a vorbit pe Instagram despre viața de părinte, despre modul în care scapă de anxietate în preajma lui Sasha, dar mai ales despre motivul pentru care nu dorește să facă publice imagini cu chipul celui mic.

Antrenoarea de la Vocea României se dedică în totalitate creșterii celui mic, iar când are treabă, bona se ocupă de toate cele necesare. Când are puțin timp la dispoziție, iese cu Sasha în mall, în parc sau în alte locuri și nu se ferește de ochii lumii, dar când vine vorba de a posta fotografii cu acesta pe rețelele sociale, preferă să nu o facă, deoarece este de părere că îi face un bine.

Din punctul ei de vedere, din momentul în care i-ar arăta fața lui Sasha în mediul online, acesta ar putea fi fotografiat oriunde fără acordul ei și al lui Anghel Damian, iar aceasta nu era tocmai viața pe care și-o dorește pentru cel mic. În plus, cântăreața a spus că i-ar plăcea să fie văzut de cei care o urmăresc, pentru că se mândrește cu el ca orice părinte, doar că nu a venit vremea pentru asta.

Filmarea respectivă a început să circule și pe TikTok, unde a fost criticată dur de oameni în secțiunea de comentarii, unde i-au atras atenția că o ia pe urmele Ginei Pistol cu această atitudine. Lui Theo Rose nu îi pasă neapărat de replicile lor dure, ci se gândește doar la copilul ei, care ar putea să nu își dorească genul acesta de atenție, dar va afla în momentul îm care va crește.

„Cred că vă închipuiți că eu vi l-aș arăta și acum. Ca orice părinte, mă mândresc, mi-e drag de el, mi-ar plăcea să îl vedeți și voi, nu e ca și cum îl port cu cagulă pe față atunci când ieșim pe afară. Nu suntem absurzi. Dar odată ce am face publice imagini cu fața copilului, el ar putea fi fotografiat oriunde, oricând, fără acordul nostru, și postat în aceleași condiții. Și nu vrem să atragem genul ăsta de atenție asupra lui. Nu sunt pregătită și nu îi doresc genul ăsta de atenție momentan. Pentru că nici nu știu dacă e genul de om care își dorește atenția asta”, a transmis Theo Rose, la Story.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9759 RON
-0.00010
USD
USD: 4.6361 RON
0.00770
GBP
GBP: 5.8194 RON
0.00060
HUF
HUF: 1.2736 RON
-0.00460
BGN
BGN: 2.5441 RON
CHF
CHF: 5.0891 RON
0.00570
Convertor valutar

Rezultat: ---